|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Belkasto prozorna tekočina iz brdavic?
18.8.2008 14:13:45   
Katjusa
Punce imam eno vprašanje včeraj sem opazla tako belkasto tekočino na brdavicah no bolj prozorno belkasta.... pol se pa mal stisnla in se je pojavlo še več..... sej vem da je to normalen pojav v nosečnosti sam jst sem danes dopolnila 15 tednov ni to mal hitro? Kdaj se je vam začelo to pojavlat.... v 1. sem tud mela to sicer se ne spomnim več kdaj pa pol nisem dobila nič mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image ..... A je zaradi tega potrebna kaka posebna nega brdavic da bo kasneje mleko.... zelo rada bi dojila in se bojim da spet ne bom.....
Se opravičujem če je vprašanje zmedeno in upam da razumete kaj me zanima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic?
18.8.2008 14:14:42   
Anonimen
To je normalno in ti ne moreš nič naredit,da boš imela mleko.Mleka bo ,če bo povpraševanja

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2008 14:17:19   
sasa78
to je čist OK, sam pust pri miru - tud jaz sem imela v 2 nosečnosti to, pa mi je g. rekla naj pustim prsa pri miru -  ne iztiskat.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2008 14:20:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To je normalno in ti ne moreš nič naredit,da boš imela mleko.Mleka bo ,če bo povpraševanja

v prvo je blo veliko povpraševanja pa nič robe..... eni govorijo ja da ma vsaka mamica mlek sma jst sem se prepričala na lastni koži da ni tako.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 14:46:23   
lexl
Jest pa nisem imela v obeh nosečnostih nobene tekočine prej pred porodom. Rodila oba s carskim rezom, čakala na mleko 4 dni, potem pa dojila do enega leta oba, nehala pa na lastno željo, ne zato, ker bi mi mleka zmanjkalo. Tekočina iz prsi v nosečnosti ni noben pokazatelj kasnejšega dojenja.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2008 15:40:12   
pokica_
Kar se tiče mleka je čisto relativna stvar. V glavnem ne stiskat bradavic. Jaz imam mleko, se je G prepričala na lastne očiuser posted image , sem pred njo stisnila, pa nisem noseča. Sem pa prejšnji mes dala skos SS, ampak mleko se je pojavilo "verjetno" zaradi hormonov in prevelike želje po user posted image user posted image .

Brez skrbi in uživaj v user posted image user posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2008 19:23:04   
mehkoba
A torej ne izstiskat? Jaz vsake tolko preverim, če še ga mam. :) O.k, ne bom več. Naj kar bo. Pojavlo se mi je v 23. tednu.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2008 20:03:52   
pokica_
Nič stiskatuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mehkoba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2008 20:40:51   
Katjusa
Pol se dragi tud ne sme nič več tam špilatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2008 21:16:54   
acitak
sem v 20 tednu...sem pa na belem modrcu vidla da je neki priteklo vn ker so sotali taki rumenkasti madeži...pol pa je že to to

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
19.8.2008 9:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu acitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?