|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beljakovine v urinu
20.3.2014 14:08:03   
Anonimen
Pozdravljene!
Vem da je forumov na to temo že veliko odprtih, vendar so zastareli, jaz pa sem grozno zaskrbljena!
Včeraj sem bila na kontroli za nosečniški diabetes (sem v 13. tednu, ga samo s hrano nadzorujem) in so mi v urinu ugotovili prisotnost beljakovin. Zdravnica je rekla da to pride od tega ker sem manj jedla, vendar meni se ni zdelo da sem lačna. Dobila sem tudi testne trakove da si testiram zjutraj ter zvečer prisotnost beljakovin.

Mene zdaj skrbi od česa dejansko to pride ter koliko je nevarno za otroka. Aja moram pa povedati, da sem imela tudi zvišan pritisk že na 3 pregledih do sedaj (včeraj 150/80).

Hvala za info LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beljakovine v urinu
20.3.2014 15:13:10   
1buba
Ne se preveč sekirat, le jej več. Sama sem imela podobno, ker sem se diete res striktno držala in sem hujšala, v celotni nosečnosti sem se zredila le kolikor je bil težak otrok. Res imej 5 obrokov, ne izogibaj se preveč OH, le pazi na količine. V nosečnosti ne smeš hujšat. Bolj pa škodiš sebi kot otroku, saj otrok jemlje iz tvojih rezerv. Pritisk si meri še doma, na pregledih je rad višji zaradi vznemirjenja. Srečno... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Beljakovine v urinu
20.3.2014 15:45:16   
Happy nosečka
Evo, da ne bom anonimna več.
Huh, potem ni take bojazni. Je pa res, da sem tud jaz shujšala in to kar 6kg v enem mescu sam zato ker sem se začela pazit zaradi sladkorja. Je pa tudi res da nimam tko mal kg in bo to men sam koristlo da kak kg zgubim, otrok pa itak vem da dobi vse potrebno. Sama se ne izogibam OH le belega kruha ne jem ampak črnega, no včasih se malo pregrešim. Ja včeraj pred pregledom sem res malo jedla ker mi tko zgodaj ne paše jest in tud zvečer pozno ne (pregled sem imela ob 8:00) in je res potem možno da je od tega. Ja nič, mogla bom še ponoči jest, da bo dobro user posted image

Pa hvala za spodbudo, saj je to moja 1. nosečnost in mi je še vse neznano. user posted image

(odgovor članu 1buba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?