Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bele kapri hlače, kje v MB? 24.5.2006 6:46:26
|
|
|
|
jasnika
|
včeraj je prišla reklama od takota majo tam zdaj poceni capri hlače lanene, niso ravno nosečniške, ampak saj če nisi preveč noseča pač vzameš katero večjo št in je to to, jaz tud grem danes tja, drugače pa si pogledala v h&m, tam jih po moje zagotovo majo lp
|
|
|
|
RE: Bele kapri hlače, kje v MB? 24.5.2006 7:11:27
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja!V H&M - u jih imajo. Kapri in kratke nosečniške, bele, bež, črne. Pa tudi take, ki so lahko dolge al pa tričetrt...
|
|
RE: Bele kapri hlače, kje v MB? 24.5.2006 7:16:22
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem si lani, ko sem bila še tudi kupovala v H&M hlače. Pa niti nisem rabila ful velikih št. vzet.
|
|
RE: Bele kapri hlače, kje v MB? 24.5.2006 12:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam punce,...kaj pa mislite, da bi si jih dala šivat? Katera kaj ve kake so kaj cene?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?