Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bela pikica na spodnji dlesni 10.4.2007 18:34:19
|
|
|
|
Nej
|
Mislim, da se bo v roku tri dni že videl mali špiček. za pravi zobek. Glede grizenja- mene Anej ni nikoli in res nikoli ugriznil- pa še ga zdaj dojim (16 mesecev ). Sem pa nekje zasledila, da moreš pri ugrizu reagirat mirno oz. kot da se nič ni zgodilo, ker si hitro zapomni, da s tem vzbudi pozornost in začne grist nalašč. Lp
|
|
|
|
RE: Bela pikica na spodnji dlesni 10.4.2007 20:46:51
|
|
|
|
eya
|
Pri nas pa te bele pike nikoli niso napovedale zoba, ta se je prej poznal kot črtica. Je pa Žiga imel nekaj belih pikic v različnih obdobjih, enkrat sem eno pokazala pediatrinji v posvetovalnici, pa mi je rekla, da gre za žlezo slinavko, oz. zamašeno izvodilo žleze slinavke. To mine samo po sebi. Lahko, da gre pri tvojem za to.
|
|
RE: Bela pikica na spodnji dlesni 12.4.2007 20:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi se 1. zobek pojavi kot črtica in ne pikica, ker enkice niso špičaste. Če je pikica je lahko prišla ven cista. Nič hudega. Tako kot je prišla bo tudi izginila.
|
|
|
|
RE: Bela pikica na spodnji dlesni 12.4.2007 21:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni se čedalje bolj zdi, da to ni zob. Je pa na spodnji enkici, ampak sedaj ima pa obe enkici kar vijolični oziroma dlesni in škrat ful grize in kriči, tako da zdaj pa mogoče bo. Če pa to niso zobje, potem bo pa pri nas hudo ko bojo res. Tista pikica je pa izgleda res to kar pravite. Pa hvala za nasvete. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?