Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bela mlecna zitna kava?? 17.10.2005 17:26:03
|
|
|
|
NINA977
|
Se dobi takšna kava v vsaki tgovini. lahko kupiš instant (mislim, da se ji reče kar Bela kava) ali zmleto (Divka), ki jo moraš skuhati kot pravo kavo in dodaš mleko.
|
|
|
|
RE: Bela mlecna zitna kava?? 17.10.2005 20:04:02
|
|
|
|
Leni72
|
Jaz pijem instant kavni nadomestek Bianca od Franc-a - hitro pripravljeno in fino. No, ko smo že pri tem, grem hitro po eno kavo. Pravo kavo so mi namreč zelo odsvetovali, meni se je pa takoo lušta. Boljše nekaj kot nič! Simpl je najtaboljš!
|
|
|
|
RE: Bela mlecna zitna kava?? 18.10.2005 14:49:45
|
|
|
|
Janeja
|
Meni je najboljša bela kava Kneip - dobiš jo v vsaki trgovini, ponavadi na tisti polici kjer je prava kava - je pa v modri škatlici. To je samo ječmenov slad in je res najbolj naravna. Jaz jo imam vedno kuhano, saj jo imamo vsi radi (vsak dan jo pijemo pri zajtrku). Priprava: v vodo daš kavo Kneip (na 2 dcl vode, 1 žlico) in pustiš da zavre. Jaz jo potem kuham tako dolgo, da se povre pena. Pustim, da se gosto usede na dno posode in potem prelijem u lonec in še toplo sladkam, da se sladkor lepo stopi. Ko je hladna, prilijem zraven mleko in to je to. Pripravljeno imaš lahko v hladilniku par dni in jo sproti samo pogreješ kolikor rabiš. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?