|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bejbe 2007- pričetek 7.2.2007
6.2.2007 14:14:09   
CAPA
Pozdravljene! Smo tri bejbe, ki začnemo jutr ločevalno...
Se kera pridruži... naše ime bo BEJBE 2007.

LEP POZDRAV...

< Sporočilo je popravil petka -- 10.2.2007 9:59:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BEJBE 2007- pričetek 7.2.2007
6.2.2007 14:37:27   
Ivi33
S kakšnim jedilnikom pa začnete?
Pa kakšne so želje -kg?

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 14:58:49   
Anonimen
Jaz hujšam z ločevalno dieto dva tedna, pa sem izgubila dva kg. Namen jih imam zgubiti 10 kg. Upam , da bom zdražala.

(odgovor članu Ivi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 15:16:20   
CAPA
Začnemo z beljakovinskim dnevom. Jest imam plan zgubiti 13 kg.
jutri zjutraj začnem z jabolkom... kosilo... meso in zelenjava...
user posted image  upam, da mi bo uspelo, saj je vsak začetek težek..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 19:28:52   
jtrdin
živjo ! Ja , jutr pa začnemo user posted image , nameravam zgubiti 15 kg , in težo obdržati , ne kot prejšno dieto .user posted image .user posted image ..ah , sedaj bo šlo, ni kej.user posted image

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 8:32:52   
darčica
Pozdravljene!

Danes je moj 11 dan diete. Danes imam OH dan. Cilj izgubiti 10 kg. Z veseljem se vam pridružujem in vem, da nam skupaj uspe.
Upam, da katera naredi razpredelnico............... Fino, bi bilo, da določimo dan na katerega se bomo tehtale, ker jaz vsak dan visim na tehtnici, kar ni dobro........

Lp vsem Bejbam 2007user posted image

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 14:34:44   
CAPA
Ja tud jest menim, da bi blo dobro določit dan tehtanja, ker tudi jaz - vsak dan visim na tehtnici.. Kakšen predlog? user posted image

Zarad mene je lohka tud sadni dan- vsak četrti dan...

1. dan je beljakovinski dan
2. dan je škrobni dan
3. dan dan ogljikovih hidratov
4. dan je sadni dan
user posted image

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 16:10:36   
nina166
Tehta se enkrat na teden...če ste začele danes, se tehtate naslednjo sredo zjutraj.

Se vam pridružim z nekajdnevno zamudo...v kratkem imam ravno roj. dan in si ga nebi rada zagrenila z kako dieto.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2007 18:56:47   
jtrdin
ŽIVJO !

Ja , mislim , da bi blo pametn enkrat tedensko stopiti na tehtnico . Pa mogoče res v sredah , ker smo s sredo začele . Danes je prvi dan za nami , vse je v redu , samo vode sem spila čist premal . Bo treba se spet navadt , pa kr vodo s sabo nosit.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2007 19:49:19   
jana26
Oj

od jutri dalje se vam pridružim še jaz user posted image   user posted image  user posted image . Upam da mi tokrat uspe zdržat, če ne do konca vsaj nekaj časa ...

Zreducirala bi jih pa vsaj 15 kg za začetek user posted image

Sem pa s to dieto hujšala že pred leti. Takrat sem si merilia tudi obseg trebuha, stegen, prsi, rok in se mi je precej poznalo tudi v cm, kar je bila še dodatna spodbuda. user posted image

(odgovor članu jtrdin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2007 20:32:20   
CAPA
Ja, pr ns mamo tud v nedeljo torto - za krst naše user posted image . Tko da že v naprej vem za grehe..!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?