|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bejž
15.5.2007 13:42:17   
Barči78
Ja, to so besede naše 2-letnice, ki jih slišim vsaj 100x na dan. Mene bo pobralo, tolk mi je hudo. Pa zraven še z roko nakaža, naj grem. Sicer potem, ko res grem, teče za mano v joku. user posted image  Sploh ne vem kako naj reagiram, ali naj jo enostavno preslišim, sam kaj ko to ne govori samo meni, vsakmu drugmu, ki ji stopi pred oči. Pa tko fino se ji zdi, njej je smešno, nam se pa srce trga.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bejž
15.5.2007 13:46:09   
Pajaca
Čist tko, čimprej se nehi sekirat zarad tegale bejž k ga boš slišala še pa še v življenju, pa še kaj dost hujšga. Po moje je to zanjo ena igra, ena nova beseda, pa nič druzga, tko da ne vem kaj se ti če srce trgat ob taki besedi. Kaj boš pa rekla ko ti bo 3 letnica rekla, mami ti si ena smotka?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2007 13:52:41   
facka
men je zadnjič reku, da me sovraži, pa tut vzgojiteljici je to reku v vrtcu, ni mi prijetno to poslušat, vendar sem zadnjič odreagirala tako, da sem se oblekla zjutraj in odšla v službo, potem je bil pa popoldan v vrtcu čisto meden, ko sem ga prišla iskat. Jst sem mu razložila potem, da me je cel dan bolel srček v službi in da sem bla žalostna, sej ne vem, če je kaj zaleglo, druge ideje pa nimam

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 14:49:43   
beba76
Taki mali ful hitro vse poberejo. Naš je to tudi govoril - ker je slišal nas. Zdaj pa je na sporedu vprašanje: kaj če si nor?? Ko naredi kako neumnost, mu pač kdo reče "če si nor, kaj si to naredil?" In je to seveda pobral in zdaj mu je všeč, da zna povedat nekaj takega, kot mi... Saj bo minilo, pa bo kaj drugega govoril, kar se mu bo vsedlo, kot se mu je to.

Ziher je to nekje slišal ali je nekdo rekel njemu ali komu drugemu. Kot ti je ena že napisala...še marsikaj boš slišala. Nima smisla se sekirat, lahko edino pazite kaj govorite pred njim, pa še to ne bo zadosti, ker bo pol pa mogoče kje drugje kaj pobral. Tudi kake "sočne" besede bodo priletele. Pri nas so že, 2 leti je bil pa star marcauser posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 12:31:10   
eva1
Naš je imel tut obdobje, ko je govoril -bejž stan(stran)...eh pa je minilo, sedaj tega skoraj ne slišim več...je pa na sporedu pizuser posted image matelnauser posted image user posted image ...vrjetno bo minilo-upam!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2007 12:42:50   
Anonimen
Res ne vem, zakaj se sekiraš. Otrok ti s tem ne da vedet, da te nima rad. Tudi če reče, da te nima, tega tako ne misli.

Pač verjetno v trenutku, ko ni vse po njenem ne ve, kaj bi ti drugega rekla, pa te spodi stran. Na tvojem mestu bi se v tem primeru pač obrnila in šla. Pa ni treba tako, da te ne vidi. Samo ne rini vanjo. Bo že sama prišla k tebi.

Se pa kar navadi na take izjave, pa še na kaj hujšega. Meni je enkrat pred časom rekla "bejž stran čarovnica". user posted image  

Pa večkrat, ko kaj ne sme ali ji kaj ni prav me napodi stran, pravi da me nima rada....
In na to zadnje ji vedno rečem, da jaz pa njo imam zelo rada. In potem jo pustim pri miru, da pride k sebi. In res ponavadi traja vse skupaj minuto ali dve in potem pride k meni in mi reče "potolaži me".

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 7:18:02   
honey
Nikar se ne sekiraj, ker to je najbrž samo igra zanjo. Pri nas je tudi velikokrat, ko recimo gleda Nodija, pa se hočem usest zraven njega, pa mi reče: mami, bejž stan - ke (mami, bejž stran - tja - ponavad mi pokaže na kuhinjo). Ampak pač tako je, očitno si želi svoj mir, tako kot včasih odrasli želimo, da imamo kakšno minuto mir pred otroci. Mož ga recimo sprašuje: pokaži, kolk me imaš rad, mali pa mu odgovori: Tim nima (r)ad atija user posted image  Pa to je skoraj vsak dan. Pa če bi se mož sekiral za te njegove besede, bi lahko že ne vem kaj bilo. Tako da se ne sekiraj! Saj jo bo minilo, boš videla, ali bo našla pa kakšno drugo besedo, da vas bo ob živce spravljala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2007 9:59:56   
Anonimen
No, moj dveletni bratranec mi je ravno prejšnji teden rekel: IDI BEK STALA (idi vstran stara)user posted image user posted image
Nisem vedela kak naj reagiram, zelo mi je šlo na smeh, ampak sem ga raje ignorirala in se šla v drugo sobo smejatuser posted image user posted image user posted image

To je prvo pravilo, ne se temu smejat pred otrokom, ker mu bo še bolj zanimivo in bo to še večkrat povedal

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2007 12:16:40   
dory
zakaj bi se sekirala? sej to se nic ne pomeni pri takih otrocih..in bolj ko bos nakazala,da te prizadane ali fejst moti, bolj bo to izvajala...

si predstavljas ko bodo v puberteti? :) jaz ne se:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.