Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bež ali pa črne pajkice... 21.6.2007 19:00:29
|
|
|
|
paris
|
Ravno imam pred sabo eno revijo in so notri slike pajkic, zraven piše, pajkice TopShop- cena 19 evrov. So pa dolge, ne do kolen.
|
|
RE: Bež ali pa črne pajkice... 21.6.2007 20:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam Me pa samo zanima, s čim potem kombiniraš pajkice? A kratko krilce pa pajkice do kolen? Pa blalerinke? Ker...če jaz to dam nase ne izgleda ravno ok...ker pač nimam dolgih nog Ampak na drugih mi je to lepo...pa ni mi jasno, zakaj bi dala pod kiklo še pajkice, če je pa tako fino, ko ti malo pod kiklo hladi No, ampak ja...saj vem...
|
|
|
|
RE: Bež ali pa črne pajkice... 21.6.2007 20:12:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz dam na legice kr.jeans kiklco pa platforme ali balerinke. Dam pa tudi tuniko -> alias kr.kiklco, ampak takrat pa obvezno platforme...
|
|
|
|
RE: Bež ali pa črne pajkice... 21.6.2007 20:29:20
|
|
|
|
natasarobi
|
TAKKO! Imajo kratke, dolge z čipko spodaj pa tudi brez. Sem bila ravno danes v njihovi trgovini.
|
|
|
|
RE: Bež ali pa črne pajkice... 21.6.2007 20:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko prosim ena pove, kaj je to platforma
|
|
|
|
RE: Bež ali pa črne pajkice... 21.6.2007 21:21:33
|
|
|
|
Taula
|
Po moje tisti šuzi z debelo peto...iz plute. Ko so spet moderni.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.