|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bazeni v termah Tuhelj
25.10.2010 13:50:12   
Palčica*
Nikakor ne najdem nobenih slik notranjih bazenov v termah Tuhelj. Pa me zanima kako je urejeno. Zanima me kako je poskrbljeno za otroke- tobogani in podobno. Imamo namreč 3, 5 letnika, ki tako kot najbrž vsi ostali, uživa v teh stvareh.
In nenazadnje... potrebujem malo vaših mnenj, ker letos kolebamo med termami Tuhelj in Čatež.

Hvala Vam, ker mi pri odločitvi pomagate. user posted image

lp,

K.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bazeni v termah Tuhelj
25.10.2010 14:17:23   
Hope2
Tu je opisano kolk in kake bazene za otroke majo http://www.terme-tuhelj.hr/si/bazeni-sport/vodeni-planet/

Je pa mene tudi malo pritegnilouser posted image . Je bil kdo, hrana, gostoljubnost....???

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.10.2010 14:18:21 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2010 14:24:21   
Anonimen
Hrana nekaj srednjega-so bile pa zjutraj palačinke in je bila mala navdušena user posted image .
Gostoljubje v redu, sobe so lušne, a majhne, enako je majhna kopalnica-mene ne moti, ker se tuširam in perem na bazenih.

Meni je bilo najbolj všeč varstvo za otroka, ki je tik nad velikim plavalnim bazenom. Bazen je super, ker je res za plavanje in ne za čofotanje.
In super so tudi savne-dovolj velike in pestre, in meni ne prevelike, kot recimo Podčetrtek.

Eto, to-jaz sem bila zadovoljna; so mi pa v osnovi bolj všeč manjše kot večje toplice.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2010 14:33:29   
Palčica*
Hope 2, tole sem vidla. Ampak kar se teh toboganov tiče, predvidevam da opisujejo zunanje.
Milijonarka- hvala. Nič nisi omenila...majo kaj toboganov noter, a gre samo za otroški bazen. Sama sem ista kot Ti, tudi jaz imam raje manjše terme. In ravno v tem je fora- moj dragi je totalno navdušen nad Čatežom, sama pa bi veliko raje videla da gremo v Tuhelj. In ker mi kar naprej poudarja kako bi bilo za malega fino tole s tobogani, zdej mal na lastno pest raziskujem, he,he.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2010 14:36:03   
Anonimen
Palčica*, noter ni toboganov, razen enega priročnega v otroškem bazenu.
So pa te dvoje terme popolnoma neprimerljive med sabo; v Čatežu je ogromno infrastrukture, igral za otroke, vsega,...Tuhelj tega nima znotraj, enako kot Šmarješke in Dolenjske pri nas. Izbereš potem tisto, kar tebi paše.

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2010 15:15:02   
Palčica*
A tako... Hvala, si mi ful pomagala. Sej se mi je kar zdelo, da bo tako.
Ker itak...Čatežke se mi glede na vse kar obstaja na zimski rivieri zdijo neprimerljive tudi z ostalimi termami. Sem bolj upala, da bo katera rekla, da majo kakšen tobogan tudi tukej.
Tko da, hja...najbrž gremo res v špektakel- Čatež. Naslednje leto sem spet jaz na vrsti, da izberem- pa takrat Tuhelj.

Hvala še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2010 17:05:06   
Hope2
Mene pa mika tuhelj, bi šla na razvajanje v dvoje, zato me tobogani ne ganejo. Savne so me pramamile, sam s kulinariko si me pa zabilauser posted image . Kakšan pa je voda v notranjih bazenih-topla. Zame mora bit skoraj vročauser posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?