|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bazalana temperatura
20.3.2008 20:25:18   
imam
Živjo! Po zadnji menstruaciji sem si tudi jaz začela meriti bazalno temperaturo. Zadnjo menstruacijo sem imela 10.3., trajala je 5 dni, naslednji dan pa sem začela. Merim vsako jutro ob 7h zjutraj. Moje temperature pa so, kolikor sem brala prejšnje linke o tem visoke (opravila sem šest meritev: 36,7 36,8 36,6 36,7 36,7 36,8). Sicer do ovulacije še nisem prišla, ampak kolikor sem brala imate nekatere takšne temperature med ovulacijo. Ali se tudi vam zdijo te T visoke, ali pa je to odvisno od vsake posameznice in imam pač jaz bolj visoke. Hvala za odgovore. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bazalana temperatura
20.3.2008 20:33:20   
Tiara123
user posted image  vsaka ima različen 'vzorec' svojih normalnih temperatur. Načeloma ni visoka za čas pred O, saj lahko po O naraste čez 37 stopinj. Pomembno je, da jo meriš do konca ciklusa in boš videla, kdaj so temperature toliko narasle, da boš lahko določila O. Z vsakim mesecem merjenja je več izkušenj in kmalu boš lahko že vnaprej predvidela, kateri dnevi so zate najbolj plodni user posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 20:33:27   
Muca Copatarica
Temperature so odvisne od vsake posameznice posebej. Jaz imam nekje od 36,2 do 36,9 v ciklusu, tako da upam, da nama kmalu uspe narediti user posted image .

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 9:00:36   
bskrle
Ponavadi je potrebno vsaj nekaj merjen -celomsečnih, da se ovulacij augotovi. Trenutno poteka v LJ tečaj simptermale metode, pokliči na Betanijo za inf.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2008 8:12:23   
julika
dobro jutro
a ve katera koliko dni pred user posted image  začne BT padat?pa za koliko približno?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2008 12:13:56   
Hator
tečaj simptermale metode
Meni je padla kar na tisti dan, ko sem dobila user posted image , prej je bila 36,7, na dan M 36,5, naslednji dan pa 35,9. Enako je bilo tudi v prejšnjem ciklusu, večji padec je bil šele en dan po tistem, ko je prišla M.

Ne vem, kako je pri drugih????user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......