Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 11:11:47
|
|
|
|
tajtaja
|
Evo, malar je že v hiši, jaz pa sem še vedno vsa neodločna, kar se tiče berv. Dejstvo je, da nimam časa, da bi se vsedla in prav pretuhtala (mogoče je to samo izgovor?? )!Najbolj se mi zatika pri spalnici za dvojčka. Ker sta fantek in punčka, se enostavno ne morem odločit. Bi nekaj roza, pa spet ne, pa celo modro tudi ne, pa pol pol...hja ne vem. Igralnica bo oranžna in kivi zelena. Strop pa verjetno bel (mansarda), čeprav bi mogoče tudi bilo vredu v barvi. Spalnica bo najverjetneje nežno rjava, ampak ne bež , ker je pohištvo popolnoma belo z zlatim ozkim robom. Ali ba kakšna lepa zlata??? Ostale otroške ni problema, saj so si otroci sami zbrali barve, hvala bogu. Ena skrb manj. Dnevna pa je tudi problem, ker še nisem našla sedežne (ni časa ) in regala. Bo pa zelo minimalistično opremljeno, in na tisti steni, kjer bo regal za TV bo taka barva, kakšne barve bo sedežna. To pa bo ali močno rdeča, ali nežno kivi zelena ali oranžna. Tla so v imitaciji makasarja po celem stanovanju. Ostale stene v dnevni bodo bele, čeprav.. No, to je na kratko. Sedaj vidite da res rabim pomoč.
|
|
RE: Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 11:42:01
|
|
|
|
lex
|
svetlo vijolična takšna in recimo malo bolj temna modra takšna, pa kakšna rumena in oranžna vmes - kakšna črta in kakšen lik, pa rdeče poličke po sobici
|
|
RE: Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 13:20:42
|
|
|
|
tajtaja
|
A je to vse, kar se tiče pomoči? Pa se mi zdi, da ste katere dneve polne idej . No, dajmo, ramigajmo možgančke. Ko bo vse gotovo, vas nagradim z polnim albumom brez gesla.
|
|
RE: Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 13:25:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
otroško sobo za dvojčka bi dala v rumeno barvo - primerna za oba spola igralnica - strop bi pustila bel dnevno sobo - bi počakala na sedežno spalnica - barva bele kave (ni bež in še ni prav rjava)
|
|
|
|
RE: Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 13:26:58
|
|
|
|
pety78
|
Roza zelena kombinacija za otroško? Smo pa skoraj na istem. Malar že dela. Bo pa otroška rumeno zelena. Spalnica bo ena stena rdeča, jedilnica bo rumena, dnevna bo pa zelena, ampak še ne vem, kakšna zelena. To vse govorim le o eni ali dveh stenah takšne barve, ostale bodo bele.
|
RE: Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 14:43:10
|
|
|
|
spelaz
|
Prejšnji teden smo barvali - predlog za otr. sobo za dvojčke: nežna zelena in nežna viola - gre ful lepo skupaj. Jaz sem na steno nalepla še nalepkice živali (tiste ta velike, sem jih kupila na busiju). Super izpade. Drugo otroško sobo pa sem pobarvala z rumeno in modro. Tudi lepo. Dnevno sem pobarvala na živo oranžno (stena za TV) - imam pa pohištvo wenge-bela, pa sedežnov svetli bež barvi, zraven pa tepih, ki je bež in ima ene rože gor - največja je v oranžni (taka bolj moderna varianta tepiha) - pride super. Stopnišče mam rdeče barve - tudi lepo, je pa kar temna barva (čeprav ni bodrdo) in poje veliko svetlobe. Predsobo imam v marlično oranžni, dokaj živi barvi. Pride tudi pohištvo wene-bela.
|
|
|
|
RE: Barve za otroško sobo-HELP ŠE ZADNJIČ! 22.10.2007 19:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogled v podpis od LARE, njeni sobici (sicer za dve punčki) sta lepih živih barv. Jaz bi punčki močno svetlo roza, fantku močno turkizno, igralnico živo zeleno in živo rumeno. Ah, hudo sem izvirna
|
|
|
| Stran: [1] |
izbor imenaTanchiNajlepše ime za fantka?Dejan (
9%)
Domen (
17%)
David (
30%)
Leon (
23%)
Jernej (
20%)
Število vseh glasov: 405Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!