|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve v stanovanju...
6.1.2006 6:41:17   
Anonimen
Dobila sva drugo stanovanje, začela ga bova belit... Zdaj se je zataknilo. Jaz bi rada rumeno, on bi rad belo... pa kar vztrajam. Belo je to stanovanje, v katerem sva zdaj, ker sem popustila. In ne samo to, da bi ga pobarvala na rumeno, želim si, da bi bila najina spalnica marelične barve. Takšna je bila soba v hotelu, kjer sva bila na "poročnem" vikendu, pa mi je bila fuuuuuuuul všeč.

Včeraj sva šla v OBI gledat odtenke, pa nisem našla nič takega, kar bi mi bilo všeč. Kam še naj pogledam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barve v stanovanju...
6.1.2006 7:04:49   
prepelica
Midva sva šla v Bauhaus in so nama tam namešali barvo po najinem okusu. Imajo pa za moje pojme kar veliko izbiro!
Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 8:11:42   
NinKa
Oh, novo stanovanje?

Čak, se berema na mejlu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 8:35:36   
TARA in MAJ
bela je sicer es enostavna za vzdrževanje je pa lepo tudi mal bolj živo  tudi jaz imam pol spalnice modre in res  je vsakem bilo všeč ko je videl dnevno pa bom naslednjič kajti Mj tko rad naredi kakšno čtro če ima le svinčnik v roki in z delo je najhitreje popravljeno

pa veselo v novem stanovanjuuser posted image

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 8:46:04   
Anonimen
Priporočam jubove barve - pejt v Dol v njihovo štacuno. Ti bodo namešali, kar boš želela.

Vzemi pralne barve, ker z njih lahko dejansko pobrišeš kak madež - preverjeno.

V bauhausu in teh štacunah imajo neke nemške in angleške barve, ki so sicer kar dobre, vendar so totalni plastik fantastik. Meni so se luščile v kosih, kot da bi jih nalepila na steno. Ne priporočam.

Povsod ti pa barve dejansko namešajo v željen odtenek. Je pa potrebno bit pozoren, ker na 2cm2 barva zgleda drugače kot na celi steni.
Skutica, če delajo albumi, poglej v moje stanovanje - barve so sicer precej intenzivne in niso všeč vsakomur.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 9:15:46   
Minka Pobalinka

Mi imamo kuninjo in dnevno belo, hodnik rdeč, dve sobi rumeni, eno pistacijo in spalnico belo. Barve sem kupila v bauhausu. So sicer malo dražje, ampak izredno kvalitetne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 9:34:42   
Anonimen
Zame ni gršega, bolj dolgočasnega stanovanja kot belo. Pa tudi barvno z belimi stropi mi ni všeč, morda je še huje kot belo.
Barve, barve!!! Take, kot pravi pikec, da lahko s krpo madež počistiš, če je pa preveč umazano, pa spravi kak liter in z njim premaži. Zapiši si kodo barve in ko jo zmanjka, greš po novo.

Pri nas je vse v antično roza barvi (nima nobene veze z roza, nekje mešanica s peščeno barvo, taka pudrna), spalnica in pisarna pa marelična.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 9:35:12   
lelaval
Mi pa imamo vse pisano - kar močne barve. Ena otroška soba rumena, druga oranžna, kuhinja modro zelena, dnevna modro oranžna, hodnik pa vijolično rumen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 10:45:15   
Anonimen
barve user posted image user posted image .

Imamo skoraj vse. Vsaka soba je drugačna. Od vinsko rdeče,  temno zelenih širokih črt, temno modre flekaste, rjavo rdeče,bež, bele,.....

Saj ni treba, da pobarvaš celo sobo v eno barvo. Meni je lepše, če so posamezne stene pobarvane, ostale pa bele.user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 11:15:14   
Moyca_
mi imamo dnevno do polovice rumeno (to bi naj bila dobra barva za dnevno), otroška je do polovice modra, najina spalnica svetlo modra, kuhinja z jedilnico ter hodnik rumenea, kopalnica od ploščic navzgor modra- ploščice oa modre in rumene

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 14:09:41   
LARIKA
meni je pa tole všeč http://www.arhideja.net/images/05_dnevna_soba_kuhinja_w350p.jpg

da se barve ujemajo z pohišvtom

< Sporočilo je popravil LARIKA -- 6.1.2006 14:10:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 14:21:35   
brbra
Jaz bi tudi malo pobarvala pa ne vem v kako!!!!!!!!user posted image  Stanovanje pa zgleda tako [http://ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=40005&asortType=6&apage=1]

ne vem če je link aktivenuser posted image

lp

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 14:25:50   
Bojana 78
Prijateljica mi je povedala, da mešajo barve tam nekje pri Srednji prometni šoli (na Studencih - blizu novega Hoferja in še ne zgrajenega Planet Tuša). Saj si iz MB ne? Baje, da lahko prineseš npr. fotografijo pohištva in ti pomagajo izbrati pravi odtenek barve, ki so jo pač želiš.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 15:33:55   
Anonimen
Mi smo dali mešat v CEMOTU, tam pri amzs, ti naredijo po želji!user posted image
Drugače pa tudi na studencih mešajo,nevem pa imena trgovineuser posted image

(odgovor članu Bojana 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2006 16:33:58   
Wahoo RR

Barvno! :)

Kopalnica : živo rumena
Dnevna soba : svetla in temna marelica ( kombinirana po kotih ) + hodnik isti ( se drži dnevne )
Spalnica : svetlo modra + vsi koti in okrog vsake stvari -oken radiatorja)...je modro. Take imajo hiše v Gečiji ( Karpatos ) kjer sva bila na poročnem potovanju.
Otroška : rumena , modra ' porisane stene
Kuhinja : bela, kombinirana z marelico

Povsod so pralne barve, razen otroške, kjer predvidevam da bomo večkrat menjavali barve.

Aja, vse kupljeno v OBI-ju. Zmešajo ti vse kar želiš. Full izbire.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 6.1.2006 16:35:07 >

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2006 17:34:23   
ronja5
Pri nas je tud vse v barvah. Vrata vsa oranžna, štoki modri, stene bele z rumenimi, modrimi in mareličnimi listki, žaluzije v otroški, kjer je eno veliko okno 2x3 m razdeljeno na 5 delov,so rumene, modre in zelene.....škoda, da je stanovanje tako majhno in ni veliko možnosti. Ko ga bomo zamenjali, pa bo še bolj v barvah. Barve so zakon.

< Sporočilo je popravil ronja5 -- 6.1.2006 17:37:24 >

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2006 22:05:24   
valči
Moj dragi je barval stanovanje lani v jeseni,pa je edino kuhinja bela.Spalnica marelična otroške sobe uranžno-roza,taka topla barva,dnevna rumeno-uranžna,hodnik bež.Ja same tole barve so pri nas doma.Mene pri modri in zeleni zebeuser posted image

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2006 9:57:53   
Anonimen
Aja mi mamo tak:
Kuhinja-marelična,
Dnevna soba-bordo rdeča in svetlo modra,
Hodnik-belo in rumeno,
Otroška soba-vanilija,
Spalnica-pistacija,
Kopalnica-modra
user posted image

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2006 10:18:04   
cmokec
V dnevni sobi in jedilnici je polovica sten belih, pol pa svetlo rumenih. Otroška soba je 1 stena bela, 2 stwni roza in ena stena svetlo rumena. Spalnico cem pa jaz hotela v svetlo rdeči in beli kombinaciji, a je iz rdeče + bela ratala roza in ne svetlo rdeča. Tako je spalnica ostala bela, roza pa je šla v otroško sobo. Kopalnica je pa cela v ploščicah. Hodnik je pa brez svetlobe in je zato tudi bel.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2006 14:20:17   
snorlax
Punce, če bo šlo vse po sreči, se drugo leto selimo v hišo, jaz pa že danes sanjam in to dobesedno podnevi in ponoči samo o barvah. Ker pa si je lažje predstavljati, če vidiš, kot če prebereš, prosim, prosim, prosim, dajte malo poslikat in si dajte slikce v album, če vam ni pretežko. user posted image  Kolikor le imam čas, preglejujem internetne strani, albume, revije, skratka vse... Trenutno sva pri izbiri ploščic.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2006 16:10:59   
Tejči
Lahko si ogledaš slikice najinega novega stanovanja-imam v albumu. Sicer je sedaj že veliko več narejeno, vendar nimam nič slikano. Torej, barve:
user posted image predprostor oz. predsoba: marelična
user posted image podaljšek predsobe k WC-ju in kopalnici: svetlo vijoličasta
user posted image otroška soba: dve steni vijoličasti, dve roza+svetlo modra (pripravljena za mojo pockarijo-narisana pride miki miška-ni še 100%)
user posted image spalnica: kombinacija sive in rumene z rdečimi kvadrati
user posted image dnevna soba: dve steni kombinacija rumene z sivimi in mareličnimi trakovi, dve steni pa kombinacija marelične z rumenimi in sivimi trakovi
user posted image jedilnica: kombinacija nežne zelene s modrim in sivim trakom
user posted image kuhinja: kombinacija modre z zelenim in sivim trakom

Naš ata pravi, da je to naš čebelnjakuser posted image  Jaz se noter počutim full dobro, ker so vse barve tako tople in mi je res enkratno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2006 21:36:09   
snorlax
Tejči, sem si že enkrat prej ogledovala, super! Tudi od tebe, Pikec0 mi je všeč, najbolj tista barva, tam kjer je jelka. Pa od CaTje mi je tudi super.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.1.2006 21:44:48   
Anonimen
Tejči, z mojim sva si ogledovala slike in se mi zdijo super! Čebelnjak gor ali dol, to je tisto, kar si jaz želim!!!

Naš ati se tudi že mehča. Danes sem ga peljala v Rutar, kjer si je ogledal nekaj njihovih pripravljenih sob in barve na steni in je vedno bolj navdušen. user posted image  Celo barve sva šla gledat v Bauhaus in je rekel, da jih bova sama zmešala. Joj, res sem vesela!!! Komaj čakam na predajo ključev, čeprav ne veva, kam bova s pohištvom, ker je ta arhitekt, ki je projektiral stanovanja, za odstrel...

Si predstavljate 9 kotno dnevno sobo in 5 kotno spalnico??? Zdaj se sliši grozno, samo potem, ko bova pa imela stanovanje opremljeno in pohištvo razporejeno, pa bo vse zgledalo bolj zanimivo od klasičnih sob. Tudi zdaj je tako (pri osem kotni kuhinji, trikotni špajzi, 11 kotni spalnici in 6 kotni kopalnici...)

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.1.2006 21:48:28   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skutica

Si predstavljate 9 kotno dnevno sobo in 5 kotno spalnico??? Zdaj se sliši grozno, samo potem, ko bova pa imela stanovanje opremljeno in pohištvo razporejeno, pa bo vse zgledalo bolj zanimivo od klasičnih sob. Tudi zdaj je tako (pri osem kotni kuhinji, trikotni špajzi, 11 kotni spalnici in 6 kotni kopalnici...)

user posted image user posted image user posted image

Pa ne pozabi na slikce, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.1.2006 22:37:30   
snorlax
Evo, sem naredila en album z idejami za barve. Take so pa meni všeč.user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......