|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve v otroški sobi
31.5.2006 11:45:20   
muha1
Naslednji teden bomo pleskali prostore v hiši. Pa me zanima katere barve so primerne za otroško sobo? Kako pa je z barvami v drugih prostorih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barve v otroški sobi
31.5.2006 11:58:56   
Anonimen
jaz mam spalnico svetlo modro, veža nežno rumena, hodnik mareličen, kuhinjo roza... smo tud šele zadnič belili-prej vse bele stene.. ful lepo poživi..user posted image

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 12:02:48   
cukerček
Vse je odvisno od tega kakšne barve so ti všeč. Stanovanje je tvoje zato ga pobarvaj v barve ki si jih želiš. Jaz imam kuhonjo sivo rumeno. Stene so rumene del stropa pa sivega zato ker imam ploščice srebrne in tu pa tam kakšno v barvi vanilije to je kombinacija z kuhinjskimi elementi ki so po večini v barvi vanilije s kakšnim predalom tu in tam srebrnim. Dnevno imam zaenkrat še belo a jo bom prebarvala v rdečo le stene na katero bo naslonjena  rdeča sedežna bo ostala bela in na njej bo rdeča slika, regal za tv pa je beli.
Vse je odvisno od okusa.
Za otroško sobo pa vprašaj otroke če so že dovolj stari.
Jaz sem imela kot otrok zelo dolgo vijoločno barvo.
Pa veselo pleskanje

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 12:20:34   
Anonimen
Naša otroška sobica je modra, pobarvana v španskem stilu, zgleda kot oblakci. Potem pa so na stenah narisani pravljični junaki, ki letijo po zraku: Pu s prijatelji, Dumbo, Miki Miška, potem je še sonček, angelček, štorklja, ki ima v kljunu novorojenčka,...

dnevna: teran rdeča (2 steni)
hodnik: rjavo rdeča (ena stena)
spalnica: oker in zelene široke črte (ena stena)
WC: rumenkat
Kopalnica in kuhinja: bela, ker je pohištvo močno barvno

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 12:47:48   
Janeja
Midva sva otroško prebarvala v svetlo modro (2 steni) in marelično (drugi dve steni). V enaki barvni kombinaciji je tudi pohištvo.

To sva naredila pred 1. otrokom in sva rekla, da bo tako malo za fantka in malo za punčko, kar pač bo. No in zdaj imamo parček. user posted image

Če si pa mislila katera kvaliteta barv je primerna je pa veliko odvisno od tega kako hitro po pleskanju prostor začneš uporabljati. Če se lahko par dni zrači, potem niti ni toliko pomembno, drugače pa kupi kakšno barvo na vodni osnovi, ki nima tako močnega vonja in se hitreje "zlufta".

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2006 15:06:26   
Anonimen
Mi smo pobarvali tako:

user posted image

in bomo tudi te nalepke nalepili.

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2006 15:18:42   
Jančika_
Pri nas je takole: hodnik je divje zelen (lateks barva, da se bo dalo pucat). Kuhinja - dve steni beli, dve toplo rumeni. Dnevna - dve steni divje oranžni, dve beli. Otroška - cela je nežno rumena, v višini približno enega metra pa poteka 25 cm široka zelena črta (zavese so zelene). Povsod (razen na hodniku, kot rečeno) sva barvala s pralno Spektro za notranje prostore. Odtenke sva izbrala po barvni skali in jih dala namešat.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2006 15:42:27   
rainbow
ola!

Urška in Jančika, zelo dobra izbira barvuser posted image user posted image user posted image

no, midva imava tudi barvno stanovanje, pač mogoče malo amatersko, ampak je kar ok:
otroška soba dve steni nežno rumeni (daljši), dve beli, strop moder, vendar še ni za stalno opremljena.
hodnik oranžen
wc in kopalnica modro bela
jedilnica bela z rdečim pohištvom
kuhinja bela z oranžnim pohoštvom
spalnica lila

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2006 18:16:56   
k1
mi je fizioterapevtka rekla, da je prava barva za otroško sobo rumena, ker vzpodbuja inteligenco ali nekaj takega. mene je vsekakor prepričala.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2006 22:30:25   
mitjad
Pri nas ima otroška svetlo zelene stene, sinje modro nebo z belimi oblački. Mislim, da so barve odvisne tudi od karakterja otroka in koliko se v sobi čez dan zadržujete.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.5.2006 22:43:38   
rija
Naša otroška je do 1,2 m zamolklo oranžna, potem oranžno-rumena bordura s ptički, ki se objemajo in zgornji del in strop zamolklo rumena.

Drugače pa je cela hiša v zelo bledi mlečni kavi, močno oranžni in čokoladni barvi.

Pri izbiri barv je treba upoštevati tudi barve pohištva, sedežne.....in pa ali boš naredila vsako sobo zase (zaprta stanovanja) ali boš vlekla neko "rdečo" nit po prostorih (odprta stanovanja).

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2006 22:54:07   
Anonimen
Pri meni je takole:

Otroška soba: svetlo modra & vanilija.

Hodnik: temno roza
Kopalnica: toplo rumena
Kuhinja: zelena, barva trave

Dnevna soba & zdaj spalnica: rdeča. Se mi je nejprej zdela premočna, zdaj pa kar prav pride ob kakšnem pomanjkanju energije.

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2006 14:36:59   
Anonimen
V Maxovi sobi so:

Pri vratih:

user posted image

Nad posteljo:
user posted image

Nad previjalno mizico:
user posted image

Nad vrati:
user posted image

Pri oknu:
user posted image

Nasproti postelje, da ga čuva ponoči in odganja težke sanje:
user posted image

in okvirji v katerih so seveda že slike:
user posted image

Narisala pa je mamica v 7. mesecu nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2006 14:50:57   
manetka
URSKA tale risarija je pa  zelo lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2006 17:30:12   
Vilma
Urška čist sem paf, tako si lepo narisala user posted image
Someone tudi ti si prekrasno pobarvala, ful mi je všeč, ker je tako nežno user posted image
Zdaj pa eno vprašanje:
Kaj ve to same narišete ali imate kakšno šablono?
Oz. bolje da vprašam drugače:
Kaj predlagate za take kot sem jaz, ki imajo veliko željo in tudi motivacije kaj narisati, po drugi strani pa malo talenta da bi bilo lepo narisano user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2006 18:03:42   
Anonimen
potem lahko narediš tako kot jaz: na netu poiščeš sličice (če želiš ti jih lahko pošljem jaz), nato pa Lcd projektorjem projeciraš na steno in lepo prerišeš in pobarvaš z barvami za steno, ne pozabi obrobiti s črno, ker pride lepše.user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 1.6.2006 18:08:52 >

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2006 21:10:23   
Anonimen
Ha, ha, Vilma. Jaz sem totalni antitalent. Še za malanje sem malarja rabila. Slikica je drugače iz interneta, imajo tudi druge teme (džungla, vesolje, rožice) na www.funtosee.com To so ogromne nalepke, ki jih enostavno nalepiš in se dajo spet odlepit. Dobiš jih v Bušiju. Mi jih bomo nalepili naslednji teden, ko bo pohištvo postavljeno. Zraven pa sem dala enake modre žaluzije na okna in luč - sonček na strop.

Urška, tebi pa vsa čast za te mojstrovine. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2006 21:43:58   
Anonimen
Someone jaz pa gledam od kdaj Primož stojiuser posted image  v posteljki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2006 22:37:45   
Anonimen
Moja soba je rumena (pohistvo je pa svetel les, kombiniran s temno modro in vanilija rumeno).

Ce bi se enkrat zbirala bi izbrala isto, ker full pozivi prostor :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2006 9:22:57   
Vilma
Urška, Someone hvala obema user posted image
Urška, včeraj sem svojemu dragemu pokazala tvoje mojstrovine. Pa sem dobila komentar: A si prepričana, da boš končala, tisto kar boš začela user posted image  Jaz pa že čisto v elementu za iskanje projektorja user posted image

No potem me je Someone rešila s temi slikicami in spletno stranjo. Mislim, da bom kar tole uporabila. user posted image  Ker sem bolj na izi user posted image

Ampak RES  hvala obema user posted image
Upam, da bom kmalu tudi jaz lahko fotke od otroške sobe pokazala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2006 21:51:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

Someone jaz pa gledam od kdaj Primož stojiuser posted image  v posteljki

Zdaj pa si me res nasmejala. user posted image user posted image user posted image  Slikice Primožkove sobice dobite drug teden!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
3.6.2006 9:18:33   
Annny
Pri nas je otroška soba enobarvna- rumena, pod stropom imamo tiste 3D nazobčane obrobe..Po steni so junaki iz knjige o džungli, pa v bistvu cela soba je v takem 'džungelskem stilu'... predalnik je poslikan z junaki iz Levjega kralja, enako oranžna preproga, posteljica je bela, 'zavese' so iz velikih cvetov kot liane...je mami malce ustvarjalauser posted image  Lp

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2006 19:38:06   
Anonimen
Urska : zelo zelo lepo user posted image
Ja midva mava mal noro stanovanje..Hodnik:stene bele, strop rumen; dnevna 2 bele.ena rdeča ena modra (nič ne bode v oči!),kuhinja je bela,en del moder;
spalnica 2 steni beli 2 zeleni (kot v operacijski)

Za otroško bova mogoče naredila tako kot Someone.Mi je zelo lepo.ali pa bi bile stene bele in bi potem nalimal velio slikic.....
še čas!

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
12.6.2006 11:29:01   
vava

nekaj za domišljijo:

http://ebay.promotionexpert.com/redesigncontest/winner/cast_vote.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!