|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve cotk
9.11.2005 11:34:57   
Dejča
Zanima me, katere barve cotk svojemu otroku najraje kupujete. Sama sem na začetku nakupila največ rumenih, oranžnih stvari, ko pa se je Tara rodila, pa so me - sploh drugi - zasuli z roza barvo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barve cotk
9.11.2005 11:45:06   
NINA977

Niku najraje kupim stvari v rdeči barvi, pa temno modra mu zelo paše.user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2005 12:11:11   
Anonimen
Rdeča, svetlo modra, oranžna, bela,....

(odgovor članu NINA977)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2005 12:13:43   
Urška//
MI KUPUJEMO VEČINOMA ROZA COTIKE,KAJ TE VEM MI JE ŠE VSEENO NAJLEPŠA V TEJ BARVI, TAKA PRAVA PUPA je (ups nisem mislila velikih črk),všeč pa mi je tudi rdeča in svetlo modra,

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu NINA977)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2005 12:21:19   
dory
Jst mojemu kupujem kar mi je vsec...vecinoma pa baby blue user posted image

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 12:22:48   
Anonimen
od do..roza mi resda že preseda pa sem pa ke tut kej tazga kupm, sej se le to najbl sklada z vsem ostalim rozastim vesoljem :)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2005 12:24:20   
Anonimen
Kar mi je všeč - ne glede na barvo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2005 12:37:24   
kofetek2010
sin ima jesensko kolekcijo v modro-belo-rumeni kombinaciji, poletno je imel modro-rdečo-belo, spomladansko v modro-belo-oranžno-vinsko rdeči, lansko zimsko v bež-modro-vinsko rdeči user posted image

tamala bo pa rozika user posted image  no, ne čist, saj ima tud viola, vinsko rdečo, bež, zeleno user posted image
in bratranček ji je posodil bež - svetlo modro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2005 12:40:27   
ZARA
Men se ta roza prav upira! Vse kar ima roza je dobila, res! Jst ji full rada kupujem oranžno, ogromno ima rdečega, rumeno, zeleno, modro, sam da ni roza !! I hate roza boju user posted image user posted image !!!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2005 13:01:33   
janjja
Mi pa naši tamali kupujemo v vseh barvah le da niso premočne, zelo ji paše svetlo modra, ne kupujem ji glih veliko v roza ker itak vse kar od kod dobi je roza. Bundico sem ji nazadnje kupila v svetlo modri, eno ima v roza, eno v bež eno pa v rdeči, tako da se k vsaki barvi hlač kaj najde.
Meni je glavno da je skombinirana in da ni vse namešano skup. Včasih celo pretiravam ampak taka sem.
Ponavadi ima vse skombinirano in barvno usklajeno od bodija, štrampl, čevljev pa do vrhnjih oblačil.
ko kupujem vedno pazim na to kaj pa že imamo doma da bo šlo zraven.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2005 14:44:28   
rija
oranžna in živo zelena

...vox populi...

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2005 14:56:50   
Anonimen
Mi imamo v glavnem bolj modro, ker itak prevladujejo kavbojke. Za sem in tja pa tudi kakšna olivno zelena oziroma naravne barve pridejo prav.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2005 15:08:01   
CatJa
V bistvu se lahko kar pod Zaro podpišem, s tem, da mi imamo itak fanta, pa bi bil mal čudn v roza cotah user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2005 15:24:23   
mamci
mi imamo fantka in kupujemo vse razen roza user posted image

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2005 18:59:17   
Nikita***
Sem še nosečka, pa se lahko podpišem pod Zaro. Spola še ne vem, ker dete nogice preveč skup tišči. Če je punčka, sem se zaklela, da ne kupim niti ene roza stvari. Ker mi je roza nagravžna barva... ker kamorkoli pogledam, je vse roza... groza...  zdi se mi, da prav posiljujejo z njo. Res.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2005 19:08:39   
African queen
Najraje svetlo modro in rdečo oz.svetlejše barve,ker zelo pašejo mojim dvem čokoladnikom...

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2005 19:24:16   
Anonimen
Ena kolekcija v modri ena pa v olivnih, rjavih, natur barvah.

Za v vrtec predvsem vojaško zelena, da se ne vidi da je usrano user posted image

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2005 23:10:36   
polona2
user posted image Največkrat rozauser posted image , čeprav sem se zaklela, da ji ne kupim niti ene roza stvari več,
če bo naslednji otrok fantek, bom morala kupovati na novo vse od a-ž, ker ima Hana še body-e vse roza...
Kombiniram jo pa največkrat z olivno zeleno, z rjavo, belo...
Zimski komplet in bootke sigurno ne bodo v roza barvi, moram ostati močna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!