Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Men pa zanima,kje si barvate lase-doma,v frizerskem salonu ali kje drugje? Če si doma,me zanima znamka barve,ki jo uporabljate? Sama sem leta in leta trošila denar v salonih.Pred kakšnim tednom pa sem poiskusila barvo Wella-wellaton,in lase imam pobarvane enako,če ne še lepše,kot da bi prišla od frizerja.Pa še varianta je bistveno cenejša,kot tam.Tako,da mislim,da si bom (vsaj) narastek barvala zdaj sama doma.Mal prej sm pobarvala še mami(težko pristašico frizerskih salonov),in sedaj čakam na rezultate-upam,da bo uspelo.Sebi pa sem kupila še tri barve Wella za prihodnja barvanja.Jaz sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:14:53
|
|
|
|
nora
|
Mene mož barva in lahko rečem da sem 1000x bolj zadovoljna od prej, ko me je fruzerka barvala. Uporabljam pa barvo KEUNE.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno doma . Barva je neka "herbe", brez amoniaka.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:21:45
|
|
|
|
flower power
|
mene mama doma barva. uporabljam pa barvo LIVE od Schwarzkopfa. bolj se splača doma barvat po mojem.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:22:58
|
|
|
|
Blueberry
|
Tudi jaz se barvam doma oz. me barva mama. Uporabljam pa barvo od Schwarzkopfa Live XXL in sicer rdečo. LP
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama se barvam s POLY COLOR-jem. Črnolaska
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 18:31:47
|
|
|
|
FORZA
|
Vedno sem si sama barvala POLY BRILLANCE barva rouge noir, zelo mi je bila všeč, vendar ravno te ni več v prodaji in iščem kaj podobnega. Zaenkrat še nisem našla, tko da še nisem zadovoljna, verjetno bom morala poskusiti več variant in kolekcij. Ja vedno pa si barvam sama, še nikoli pri frizerju.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:04:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Vedno v salonu. Ajd, osnovna barva bi še šla, prameni so pa preveč delikatna zadeva za doma. Sploh je pa to edina zadeva, ki mi jo naredijo drugi in tega si ne dam vzeti .
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:12:53
|
|
|
|
Maxica
|
En čas me je prijateljica, potem sem si dala pramene, sem se hodila pedenat le k frizerki, odkar sem pa spet samo svetlolaska, me pa barva mož. Trenutno imam eno barvo od Garnier.
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Doma - trenutno L'Oreal Excellence
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:17:50
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hodim k frizerju, ker mam blond pramene in tega si sama ne morem početi... je pa res, da sem dolgo imela eno prijateljico, ki je hodila iz Lljubljane k meni domov in me je popedenala.. zdej pa ni več časa za to, grem pa k frizerju...
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:38:56
|
|
|
|
chokolada
|
včasih doma, včasih pri frizerju. če si pobravam narastek ali osvežim barvo ponavadi doma(z barvo keune), če pa zamenjam barvo pa pri friezerju. pa mam občutek, da se barve, ki jih uporabljajo frizerju hitreje sperejo.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Obvezno v frizerskem salonu. Ne predstavljam si, da bi se oz. da bi me kdo drugi barval doma.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 19:50:30
|
|
|
|
Tanayya29
|
doma,zato ker mam črne lase in nimam kej falit..uporabljam pa kar je..wella najvekrat.
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 20:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28 doma,zato ker mam črne lase in nimam kej falit.. Sej verjetno, če bi se tudi jaz barvala v temno, ne bi bilo panike in bi me lahko kdo doma. V bistvu res nimaš kaj falit, če imaš dobro podlago. Sama se barvam v blond (dolgi lasje) in se kar bojim doma barvati.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 20:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Vedno doma . Barva je neka "herbe", brez amoniaka. Enako. Neko natur barvo imam.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 21:09:52
|
|
|
|
NevenkaP
|
Vedno pri frizerju. Če imaš dve levi roki nimaš druge
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 21:12:23
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Vedno se barvam doma, pa imam lase do sredine hrbta. Je pa res, da nimam pramenov - tega si pa ne bi upala doma čarat , Uporabljam pa Schwarzkopf, kokr naleti .
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 21:13:49
|
|
|
|
skokica01
|
2-3x letno v salonu, ostalo doma z barvo Loreal. Je v salonu predrago, saj plačam za bravanje, striženje in fen 75€. Preveč za vsak mesec.
|
|
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 4.9.2007 21:42:18
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sama se barvam v blond (dolgi lasje) in se kar bojim doma barvati. Jaz tudi in se doma ne upam barvat v blond pepelnato barvo oz. si vedno barvam samo narastek v salonu. Ko pa sem bila črnolaska in rdečelaska pa sem se vedno sama barvala doma. Moja mami ima vijola lase in jo kar jaz sama doma porihtam.
|
|
RE: Barvanje las-doma ali ...? 5.9.2007 10:37:23
|
|
|
|
2ursae
|
jaz tud pri frizerju, grem kar pri nas v domačem kraju, je pol ceneje kot v Lj . je pa res, da mi je škoda it vsak mesec, ampak grem raje na dva ali pa še več, kar žal pomeni, da imam proti koncu že kar praveč narastka ... še dobro, da sem relativno visoka in me folk ne gleda dol direkt v vrh glave . Je pa res, da ravno zato razmišljam, da bi se barvala doma ... samo vprašanje, če se ne bi zaradi lenobe barvala še redkeje, kot se zdaj.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?