Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Barva za steno - bleščeča?? 12.1.2008 19:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, obstaja. Moja tašča ima tako zamolklo zlato.
|
|
|
|
RE: Barva za steno - bleščeča?? 12.1.2008 19:23:43
|
|
|
|
jazz
|
Poskusi dobit kakšnega fejst malarja v roke....delala sem v restavraciji, ki je imela stene obarvane z rumeno, gor pa take ****iš packe...v rjavo-zlatem stilu. Je bilo ful dobro za videt!
|
|
RE: Barva za steno - bleščeča?? 12.1.2008 19:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja obstaja. Pralna barva. Imajo tud v zlatem in srebrnem odtenku. Svetleče. Lažje je pa z tapetami seveda
|
|
|
|
RE: Barva za steno - bleščeča?? 12.1.2008 19:40:19
|
|
|
|
LoCa
|
hvala punce, ste mi vrnile upanje . bom kr nadlegovala prodajalce zdej . malarja pa nikoli več. vsi k sm jih imela so bli kao ful dobri (ustna priporočila), pa vsi so bli zanič. vsaj po moji oceni.
|
|
|
|
RE: Barva za steno - bleščeča?? 13.1.2008 8:33:09
|
|
|
|
Andra
|
Pozdravljena, sicer ne vem iz kje si, ampak ravno v petek sva bila z možem v trgovini z barvami, kjer imajo kar ti srce poželi. Imajo tudi takšno bakreno, o kateri si ti govorila in še mnogo več. Trgovina se pa imenuje BINA, sedež imajo pa na Pobrežju v Mariboru. Če te kaj več zanima, me kontaktiraj na ZS. So pa zelo prijazni in ti vse pokažejo in povejo. Imajo ogromno vzorcev (pobarvane stene), da si lahko predstavljaš. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Barva za steno - bleščeča?? 13.1.2008 13:56:11
|
|
|
|
LoCa
|
sem iz Lj, tako da ne bo nič z Bino . čeprav bi blo res bolje, da grem v kako trgovino ki bi bila specializirana za to, sem že našla na spletu tri. Andra, hvala za idejo, nisem niti pomislila .
|
|
|
| Stran: [1] |
plavanjetjaShiikaAli ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki??? da (
12%)
ne (
85%)
imam namen (
2%)
Število vseh glasov: 48Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!