|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva sobice
9.6.2006 15:09:08   
GoYa
Ali se katera kaj spozna na barve? Kakšen pomen imajo posamezne barve (rumena, oranžna, zelena, ...)?

Zamislila sem, da bi imela otroško sobico v rumeni barvi, in sicer dva odtenka, spodaj temnejše, zgoraj svetlejše (npr. vanilija), vmes pa bordura s kakšnimi medvedki ali ovčkami.
Pa mi je ena rekla, da rumena dela dojenčke živčne (to naj bi ji rekel malar, ko je prišel njima barvat sobico) user posted image user posted image user posted image user posted image .

No ja, jaz čist tega ne verjamem, vem pa da barve imajo vpliv na nas. Nisem pa še tega slišala tega za rumeno barvo...do sedaj.

Kakšne barve sobic imate pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barva sobice
9.6.2006 15:21:12   
cukerček
http://www.najblog.com/yasmine/item/324

Tukaj malo poglej, upam da bo šlo odpret, drugače pa ročno vpiši naslov.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 15:26:10   
aja3
malo sem se ze ukvarjala z barvami (oz. z njihovim ucinkom na pocutje), tako da ti rumeno absolutno priporocam, pozorna moras biti samo da niso barve intenzivne, temvec morajo biti pastelne in umirjene...hudic torej tici v podrobnostih (beri odtenkih)...user posted image

glede na to da je frend ki se ukvarja s feng shu-jem pobarval otrosko sobo z rumeno, ze ne more bit nic narobe...

karkoli drugega se mi zdi bolj rizicno

srecno in dober grif ti zelim

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 17:37:56   
pika74
Ojla GoYauser posted image ,

Meni se zdi pa rumena ful fajn za otroško sobo.
Sem pa enkrat nekje brala, da je rumena dobra za učenje.

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 17:41:47   
Sita
Sama vem, da rumena vzpodbuja inteligenco, ta barva te spodbuja k učenju.
Modra umirja um, zelena čustva, rdeča povzroča večjo živahnost, roza umirjeno živahnost, bela je barva sterilnosti, bolnic (ni toliko za otroke, razen, če ima na beli steni nalimane posterje ...), oranžna spet daje živahnost ...

Tako da, rumena je v redu, če hočeš pametnega otroka.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu aja3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 17:44:31   
Anonimen
Vanilija & svetlo modra.

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 17:59:03   
Anonimen
Oranžna spodbuja apetit med drugim :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 19:23:00   
GoYa
O, hvala vam. Bom kr pri rumeni ostala. Ja, bolj nežna rumena bo.

No, ta user posted image  se v tej sobici sicer ne bo učil/a, ker se bomo kaj kmalu preselili, samo bomo pa pol še enkrat v rumeno pobarvali novo sobico, pa bo user posted image .

Vanijila + svetlo modra se mi tudi zdi dobra kombinacija, ja. Bom še mal preštudirala.

Ribica, za oranžno sem že slišala in jo imam planirano za jedilnico v naši novi hiški user posted image .

< Sporočilo je popravil GoYa -- 9.6.2006 19:24:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 19:59:18   
L & L
V novem Baby cenrovem katalogu piše takole: RDEČA- energija,moč,veselje.radoživost.
ORANŽNA- zdavje, kreativnost, nove ideje, zaupanje, sreča,šport,čutnost
RUMENA- svoboda, optimizem, umska aktivnost, koncentracija, sprejemanje
ZELENA- bogastvo, varnost, narava, prisrčnost, uravnoteženost
MODRA- mir, praktičnost, avtoriteta, organiziranost, komunikacija, predanost, struktura
VIJOLIČNA- sprejemljivost, spiritualnost, resnica, kreativnost, ozdravljenje, zdravilnost
ROZA- brezpogojna ljubezen, naklonjenost, predanost, čutnost
Evo upam da ti bo to kaj pomagalo.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2006 21:43:10   
Anonimen
Maxovo sobico si lahko pogledaš v mojem albumu. Geslo: Lumpi

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

firma
jang

katera firma avtot vam je najbolj priljubljena!

volkswagen (42%)

citroen (14%)

renault (20%)

peugeot (9%)

hiunday (5%)

toyota (10%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!