Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša bo modra, s črno streho, belimi okni in srebrnimi ograjami. Na vašo kombinacijo bo pa pasala vsaka barva.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:54:44
|
|
|
|
Nogavička
|
Jaz sem v zadnjem času videla nekaj zelo lepih hišk v različnih odtenkih sive barve in v kombinaciji z belo. :rozica::rozica:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:56:56
|
|
|
|
pety78
|
Jaz sem tudi za sivo. Ali pa svetlo zeleno. LP
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:57:22
|
|
|
|
žabica
|
Mi imamo črno streho in marelično fasado. Zgleda zelo lepo samo mrčesa je pa ful..
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pa zelene všeč. Ampak ne tiste hladne kombinežno zelene, malo bolj rumenkasto zelene, take tople.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A dam kaj slikc gor, mam ful takih s fadami in podobno. Sicer pa je hit pisana fasada - ne v smislu 70-tih, ko so bile vse hiše enake. Recimo kolegica ima bež fasado z oranžnim poudarkom tam kjer je balkon, sam je stvar že tako projektirana, da je mogle to bit drugačne barve. Če pa hočeš slike videt, lahko en album naredim. Mi ni problem - sem v taki službi. Aja tudi leseni paneli kot obloge so in, pa aluminijasti paneli....
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 12:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je res. Zdaj so IN različni kontrasti na fasadi. Ena zanimiva hiška je tam pred bazenom, Kranjčanke bodo vedele. Taka belo-sivo-rdeča.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:01:35
|
|
|
|
pika74
|
Naša je pa bela - to pa zato, ker je v njej skrita cela mavrica :):) :metulj:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:03:20
|
|
|
|
ZARA
|
Naša fasada je svinjsko umazana,drgač so mi pa všeč zeleni odtenki,taki bolj umirjeni...
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:03:30
|
|
|
|
pravljica
|
meni niso všeč vse te šekopikaste sladoledne barve...prisegam na belo s črno streho, ne glede na to, kaj je trenutno in
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:07:15
|
|
|
|
pika74
|
ZARA a uni taplemeniti odtenki :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj o okusih ne bi da bi debatirali, samo sem hotela reč, da ima vsaka oblika hiše svojo dušo, ki jo ponavadi dobi tudi s fasado. Ala gorenjsko tirolska tipična slovenska hiša je smešna v živomodri fasadi, je pa kaka odpičena moderna bajta fuuul kuuul. Tako da se gre tu ne samo za vprašanje barve ampak tudi oblike in stila gradnje. Šele vse skupaj tvori celoto. Ta pa nam je lahko všeč ali pa ne. O okusih pa ni da bi razpravljali. Ne znam povedat po latinsko ampak se boljš sliši. Fotke bom pa popoldan gor napopala, ker jih imam doma. Razen, če koga zanimajo fsade s Kanarskih otokov.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:12:27
|
|
|
|
ZARA
|
ja seveda pikec0,dej gor vrž...
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaa! Daj Kanarske otoke gor!
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
samo fasade al tud morje?:)-
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:14:34
|
|
|
|
SKORPION
|
pikec0 zelo bi bila vesela vsake slike in vsakega nasveta...:bravo: Se bom poskusila kdaj tudi jaz oddolžit s kakšnim "pametnim" nasvetom:)....čeprav berem vas vsak dan..pišem bolj malo! LP :rozica:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:15:31
|
|
|
|
lin
|
Mi ravnokar delamo fasado in bo bela:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:16:17
|
|
|
|
ZARA
|
VSE KAR MAŠ MATERIALA S KANARCOV - GOR!!! No pa še punci boš uslugo naredila...
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
a dam tut kikse gor. Mislim kikse po mnenju strokovnjaka:)-:)-, -arhitekta :ups:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:17:31
|
|
|
|
zoya_
|
midva bova gradila zdele in bova dala temno sivo streho, bela okna in pa oranžno fasado.... meni je full všeč... tudi pri vama bi pasala taka :)
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:21:58
|
|
|
|
SKORPION
|
Tudi meni je všeč oranžna...ampak jaz sem pač takšna, da ne morem obljube prelomit.:zmeden: Sosedje, ki še nimajo fasade...bi želeli imeti oranžno...povedali so pred nama...in obljubila sva, ker so hiše zelo skupaj, da ne bo oranžna...:( Evo...zdaj pa iščem variante.... Meni je res všeč rumena....možu marelična...so pa to zelo pogoste barve :(
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:22:03
|
|
|
|
tesa
|
Naša je zdej umazano bela:)- Nova hiška pa bo obložena s cegli opečnate barve. Zgledala bo kot tiste fletne angleške podeželske hiške9nebesa Drugače pa je vse odvisno od tipa in oblike hiše. Šele ko jo vidiš, vidiš kakšna barva ji bo pristojala. Meni so bolj všeč svetle barve. Sem pa videla v Sp.Pirničah eno fuul grozno:ups:temno modra fasada in je videt res obupno. No vsaj zame. lp:miska:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:26:46
|
|
|
|
zoya_
|
Men je tud ena v Preserjah všeč, ki je kombinacija sive in živo rdeče, pa tud eno sem vidla v eni reviji, kombinacija oranžne in rumene... hudo zgleda... npr. men modra ne potegne najboljš... pa tud roza ne al pa taka hudo zelena... rumena je tud dobra...
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:28:08
|
|
|
|
Pia73
|
Meni je najbolj všeč bela ali pa kakšen fejst svetel odtenek morda zelene, marelične,..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?