Anonimen
|
Mi smo bili z Iliriko pred tremi leti za prvi maj - za 5 dni, samo smo bili v Barceloni le dvakrat (oz mi smo sli sami iz Lloreta v Barcelono, nekateri pa na izlet na Costa bravo). Tisti Gaudijev park je pa park Guell. Aja, splaca se pogledat Spansko vas (Poble Espanol), fontane pred eno pomembno zgradbo (se ne spomnim) - zvecer ''plese'' voda po glasbi, Nou camp, Monserat (meni sicer ni bil nic posebnega, voznja gor kar malo grozljiva) - pa glejta, da bosta gor takrat, ko pojejo Monserat-ski decki (na varianto Dunajskih deckov), pa La Rabmlbo (meni utrip ni bil nic posebnega - ok, razen poulicni umetniki so zakon!). Aja, pa pri Kolumbu, ko gres cez tak valovit most, je tam akvarij - baje ful vredno ogleda. Pa ZOO naj bi bil tudi ful lep. Sagrada familila je itak obvezna .. Placa de Catalunya je itak na koncu Ramble - pa tuki od La Ramble imas eno ful veliko veleblagovnico - drazjo sicer, ampak je zanimivo gledat .. Aja, pa gotsko cetrt/ulico, pa mestno hiso, pa se ena katedrala al neki je tam zraven .. Hm, jst mam referat o Barceloni, ce rabis Uuu, na trznico na Rambli ne pozabit it! Aja, pa iz Barcelone se lahko s podzemno oz. vlakom (v Barceloni ustavi pac pod zemljo) odpeljeta na obalo - je vseeno kam, ker je itak povsod enaka - pesek, pesek, pesek, hoteli ... Tko, na kratko - Zara na vsakem koraku Pa vecja ponudba, kot pri nas (pridejo taiste stvari skoraj vse sicer tudi k nam, samo malo kasneje). LP, Ribica
|