Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Barbie lutka in dodatki - kje najugodneje? 17.11.2009 11:08:12
|
|
|
|
Adelina
|
Trenutno imajo v Mercatorju na Šmartinski akcijo dveh barbik za ceno ene. Mi je povedala ena, ki tam dela in je prišla distributerka in zapakirala 2 skupaj, cena pa je ostala od dražje. Ne vem pa, koliko imajo za dokupit dodatkov.
|
|
|
|
RE: Barbie lutka in dodatki - kje najugodneje? 27.2.2010 20:23:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: skokica01 Letos bomo naši mali pupi kupili Barbie in dodatke zanjo, pa me zanima ali katera ve, kje je to najugodneje kupovati? Spar, Leclerc, Muller? Hvala za odgovor. naša je čist v barbikah - trenutno so najbolj popularne Tri mušketirke, stanejo pa po 28 evrov v Mercatorju. Naša 4- letnica si jih močno želi, ampak do sedaj smo ji kupili skoraj vsako barbiko iz teh barbie risank (manjkata ji samo Barbie Thumbelina, Princesa Liana in te tri mušketirke), ampak, se mi zdi da smo že prešli mejo normalnega ...Skupno ima 15 barbik. Ta običajne barbike so najcenejše v Muellerju, medtem, ko sem barbike - junakinje iz barbie risank, kupovala v Mercatorju ob torkih. Dodatkov, razen t.i. diamantne kočije in konja, pa nima. Je čist freak na barbike - to ima po meni, sem bila mahnjena na barbike kot deklica in še potem kot punca sem si jih tako želela zbirat, pa so bile tolk hudičevo drage, da sem jih zbrala samo 6. Pa že to je bilo ful za tiste čase Najbrž ti nisem kaj dosti pomagala s tem pisanjem
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 27.2.2010 20:24:23 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?