|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banka Koper, kredit in s.p.
20.5.2012 19:08:28   
Medea10
Partner ima s.p. (aprila je bilo 1 leto), bilanca je par tisoč € v plusu, imava tudi leasing (še 5 let) za avto vreden 16.800€. Račun ima odprt pri banki Koper. Jaz nisem zaposlena, ničesar razen avta nimava.
Vrjetno nihče ni v identični situaciji, v podobni pa morda ali pa je bil...
Iščeva parcelo, v bistvu sva sanjsko parcelo že našla, kupnina znaša 41.000€. Vzela bi kredit (50.000€) ali obstaja kakšna možnost da ga bova dobila (pri matični banki)? Kakršnega koli? Sva zelo skeptična, vendar greva vseeno na banko se pozanimat. Prav bi nama prišla kakršna koli informacija, če naju zavrnejo na BK, kam se "splača" it vprašat, da naju po prveih 3 stavkih ne zavrnejo?
Tudi Avstrija je opcija, če še dajejo kredite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Banka Koper, kredit in s.p.
21.5.2012 8:36:36   
Perunika
Midva z možem imava z Banko Koper zelo dobre izkušnje. Ko sva odpirala s.p. so bili edini, ki so se sploh hoteli pogovarjat z nama, ne glede na to, da sva prevzela že utečen posel in so skupaj z nama poiskali rešitev.
Ko sem jemala kredit kot fizična oseba (čeprav sem denar namenila za posel), so gledali predvsem plačane prispevke za zadnje tri mesece. (višji so, boljše je: lahko jih zviša za tri mesece pa jih potem zniža) Kasneje, ko sem vzela kreditno linijo ( limit) na poslovnem računu pa so gledali zadnji dve bilanci: letno in polletno in, ker sta bili dobri (tako kot ti praviš) ni bilo večjih težav. So me pa spraševali po načrtih za podjetje za naprej, neke vrste mini poslovni načrt. Za naju to ni bil problem, ker imava cel seznam načrtov, ki sva jih že in jih še bova uresničila. Fajn pa je razmislit ali vama bo šlo vsak mesec skozi.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2012 21:28:37   
babylove
Morda neumestno vprašanje, ampak res me zanima : kako mislita financirat gradbeno dokumentacijo in samo gradnjo?

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2012 12:22:33   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Morda neumestno vprašanje, ampak res me zanima : kako mislita financirat gradbeno dokumentacijo in samo gradnjo?

Ja, res neumestno in v bistvu sploh nima nič s tem kar me zanima.
Drugač je pa na parceli že hiška. Ki jo je treba sam mal uredit.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 22.5.2012 12:26:25 >

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2012 12:25:47   
Medea10
No, ker vem, da se dostkrat znajdemo v določenih situacijah in takrat brskamo po možnih rešitvah in odgovorih po spletu in forumih pa ničesar ne najdemo, ker mnogokrat sploh ljudje ne napišejo kako so se situacije razpletle, moram javit;

Kredit lahko dobimo (po besedah naše bankirke), še celo več kot 50.000€ (točni izračuni še sledijo v naslednjih dneh, tednih, tako da še fiksne vsote ne vemo). Partner ne plačuje najnižjih prispevkov, mlada družina smo in rešujemo svoj prvi stanovanjski problem in zato brez večjih težav dobimo kredit!

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 22.5.2012 12:28:26 >

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2012 15:03:19   
Perunika
samo nekaj me zanima, zakaj si v prvem delu napisala, da si skeptična okoli odobritve posojila, če zdaj praviš, da 50.000,00 dobita brez težav? Zakaj potem dvomi in tale odprta tema?
Včasih gre res na tesno (skozi mišjo luknjo) in malce tvegamo, pa ni problema. Odvisno spet za kaj jemlješ posojilo ali je to za hišo, avto, ki denar samo "požreta" ali je to za posel, kjer se denar obrača in ti daje kruh. Sama nisem imela pomislekov, ko sem jemala posojilo za posel, čeparav bi kdo rekel, da je nad najinimi trenutnimi zmožnostmi, pri obnovi hiše oz. sploh pri avtomobilu pa priznam, da sem kar "cvikala" ali si to lahko privoščimo. Ampak govorim le zase. Velja pa razmislit v vsakem primeru.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2012 15:07:30   
Perunika
šle zdaj sem videla, da je bilo vprašanje postavljeno še preden sta dobila informativne izračune, kasnejši zapis pa že potem. Se opravičujem. No, fajn, torej si bosta lahko izpolnila željo. Vama privoščim.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.