|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica za kopanje-kdaj?
29.12.2006 20:59:20   
kamy
Kdaj kupiti banjico za novorojenčka? Ali jo potrebuješ takoj ali kakšen teden kasneje? Ali je pri prvem kopanju prisotna babcica ali ne?
Ker je to moja prva user posted image  in pričakujemo dojenčka konec Januarja začetek Februarja me zanima zaradi nakupa banjice!

LP, in hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Banjica za kopanje-kdaj?
29.12.2006 21:01:26   
rija
Ti jo kar zdaj kupi....se mi ne zdi ravno pametno, da po enem tednu ko si z malčkom doma, da pa letaš za neko banjico....ali pa nekoga pošiljaš, da ti jo kupi.
Banjica je ja ena taka stvar, ki se dosti in dolgo rabi.

Jaz bolj zagovarjam varianto: kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

...vox populi...

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 21:22:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 21:43:02   
skokica01
Kar kupi banjico, da potem nimaš nepotrebnih skrbi še okoli tega.
Prvič je pri nas kopala patronažka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2006 21:50:22   
Katrin
Pri prvem kopanju je prisotna babica in user posted image  tudi skopa. Predlagam ti, da banjico kupiš prej, saj boš takoj po porodu težko našla čas, da bi hodila po trgovinah user posted image

lp in srečno. katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 22:40:13   
eya
Kar kupi banjico prej, user posted image  se prvič skopa, ko se mu lepo zaceli popek. Nekateri uporabljajo za kopanje tudi čebriček.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2006 19:32:56   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem kupila čebriček (nekaj mesecev prejuser posted image ), zdaj me pa vsi prepričujejo naj še nabavim banjico? Madona, počutim se kot nek multi milijonar, še posebaj ker sem v zadnjem tednu po nasvetu patronažne dala za kremice za ritko za tamalega kar nekaj tisočakov - na koncu pa je najboljša moja odločitev (avent magic cream) - kaj je v čebru res tako težko kopati???? Meni so punce pravile same + stvari, zdaj me pa kar na1x panikauser posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2006 20:26:11   
TONČI.
Banjica se uporablja od začetka. Ti pa priporočam, da ne kupiš čist ta male, ker jo hitro preraste. Boljš da je malo večja.

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2006 12:46:50   
livia
Banjico rabiš cca. 10-14 dni po porodu oz. ko se zaceli popek. Prvič običajno kopa patronažna.
Kupi pred porodom, je moj predlog.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2007 22:19:45   
kamy
No takole!
Danes sem si vzela čas in šla pogledat za banjico! Vsaka trgovka mi je svetovala drugače. Glede na različne modele me je vsaka prepričevala drugače, tako, da enostavno nisem vedela kaj naj kupim in praznih rok sem zapustila trgovino (pikapolonica, baby center, ariel).
Sedaj vas prosim vse izkušene mamice, če mi poveste kaj oz. katera je bolj praktična ali tista, ki ima naklon za glavico ali kar z ravnim dnom? Velika ali majhna? Menda, da majhna pride v poštev le do otrokovega enega leta starosti? Da so boljše tiste, ki imajo naklon za glavico in da je lažje kopatiuser posted image ?

Te inf. so mi bile dane, ko sem spraševala trgovke, jaz pa kot neizkušena v pričakovanju moje prve user posted image  ne vem kaj dosti vas prosim za pomoč!

Hvala vsem, pa brez zamere,če se bo zdelo kateri, da imam butasta vprašanja!
Lp,Kamy

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2007 22:32:57   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: kamy

Sedaj vas prosim vse izkušene mamice, če mi poveste kaj oz. katera je bolj praktična ali tista, ki ima naklon za glavico ali kar z ravnim dnom? Mi imamo kar tako z ravnim dnom. Velika ali majhna? Imamo malo večjo, ni pa ravno XXL. Menda, da majhna pride v poštev le do otrokovega enega leta starosti? Žiga je star 9 mesecev, pa se bo lahko še nekaj časa kpal v njej, potem pa pod tuš. Že zdaj ga včasih stuširava.  Da so boljše tiste, ki imajo naklon za glavico in da je lažje kopatiuser posted image ?

Meni se zdi brezveze nekaj komplicirati glede banjice-pri nas se je navadna, malo večja čisto ok obnesla, otročka moraš itak z eno roko vedno držati, tudi če imaš banjico z naklonom.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2007 22:37:51   
Anonimen
res iz banjice ni treba delat ne vem kakih komplikasij. js sem svojo dojenčico tut v lijaku na morju skopala. isto ti dođe :) zame pri bancio je blo važn samo to da ima na dnu luknjo in pokrovček da lahko vodo odtankam da je ni treba dvigat pa zlivat ven. mislm to se mi je zdelo praktično. ostalo nakloni sem in ke pa sploh niso zame pomembni, ker otroček itak lebdi v vodi, ko je majhen ti ga pa z eno roko podpiraš pod ramicami. js sem svoje dve kopala v tamali banjici do enih 5 ali 6 mesecev, potem pa sta presedlali v taveliko banjo in stolček za kopanje - fliper. v banjici sta se zelo hitro začeli odrivati od stranice z nogicami in se butat z glavo v drugo stranico. več kot toliko časa bi jaz banjico uporabljala izključno če bi imela smao tuš kad. ker moji punci uživata v vodi ni zanju boljšega kot da tsa v taveliki banji z veliko vode in čofotata do onemoglosti :)

(odgovor članu kamy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?