|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica
20.5.2008 8:25:50   
Miska2
Pozdravljene, mamice,
naš 3,5m user posted image  je prerastel malo banjico (imela sva jo na stojalu), ne bi pa ga še rada kopala v kadi za odrasle. Morda veste, kje se dobi malo večja banjica (po možnosti na stojalu), dobrodošle pa tudi vaše izkušnje - kako kopate malčke, ko so preveliki za banjico.

Hvala in LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Banjica
20.5.2008 8:40:02   
mihaelao
Moja 6 m stara user posted image  se enkrat kopa v kadi z menoj, naslednjič z očkom itd. Tako uživamo vsi ... Seveda se kopamo vsak drugi, tretji dan.

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2008 9:07:27   
kristinaj
jaz sem kupila banjico z ravnim dnom v merkatorju. kopala sem jo na postelji od 6m naprej pa dam banjico v banjo in tam mala čofota.
s seboj je še nisem nesla pod tuš, ker sem med tednom sama, za vikende pa hitro zmanjka časa tako, da jo na hitro skopam v banjici....

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2008 9:10:01   
wing
Mi smo nabavili večjo banjico, tako, da ima fajn naslonjala za rokice, pa med nogicami varovalo, da ne more zdrsnit in je mala zadovoljna do amena. Zdaj šprica kot obsedena. Fajn je, da je zdaj v polležečem položaju, kasneje pa jo lahko obrneš, pa sedi. No, če bi prej vedela, bi pa morda kupila tisto podlogo, ki se "prilepi" na dno banje, pa je enak sistem kot omenjena banjica, le da je otrok v veliki banji. Hm, samo potem gre več vodeuser posted image
Pa v Bc smo kupili.

(odgovor članu mihaelao)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 9:14:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: wing

Mi smo nabavili večjo banjico, tako, da ima fajn naslonjala za rokice, pa med nogicami varovalo, da ne more zdrsnit in je mala zadovoljna do amena. Zdaj šprica kot obsedena. Fajn je, da je zdaj v polležečem položaju, kasneje pa jo lahko obrneš, pa sedi. No, če bi prej vedela, bi pa morda kupila tisto podlogo, ki se "prilepi" na dno banje, pa je enak sistem kot omenjena banjica, le da je otrok v veliki banji. Hm, samo potem gre več vodeuser posted image
Pa v Bc smo kupili.

Se podpišem. user posted image

(odgovor članu wing)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2008 9:30:14   
jerikou
kje pa se kupi ta podlaga, ki se prilepi v ta veliko banjo? Tudi v BC?
J.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2008 10:02:00   
jajula
evo še ena od možnih rešitev
http://www.minisvet.si/kopalna-kad-otroke-c-261_272.php?osCsid=9d66517dff06d7bceb2d9a16862b9c11

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?