|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica, ki se pritrdi na kad
4.2.2005 15:56:51   
lidia
Živjo drage mamice,

slišala sem, da obstaja banjica za kopanje, ki se jo da namestiti na kopalno kad. A ima katere izkušnje z njo? Kje se jo da dobit?

Res bom vesela odgovorov, iskala sem po iskalniku, pa o taki banjici nisem nič našla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.2.2005 19:33:31   
Lunca1
Oj!

Mislim da so jo imeli v Emporiumu v Mothercare.

Lp Lunca

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2005 20:10:58   
Jančika_
Imajo jo v Ikei (na žalost je ni na njihovi internetni strani). Ampak meni se ne zdi vredu, ker križ trpi. V bistvu nimaš kam dobro stopit, razen če stopiš v bano. Potem moraš pa še otroka držat in se sklanjat...prenizko je in neudobno. No, mogoče se motim, ampak ko sem doma izmerila, kako bi banjica pasala v našo kopalnico in ko sem videla, kako nizko to pride, me je minilo.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2005 22:37:00   
andrejaz
Mi imamo tako z nosilci

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/1869/

Na sliki sicer ni vidno, vendar zraven dobiš še 2 nastavka - nosilca, za pritrditi na veliko banjo.

Je pa super zadeva tale banjica, ker je lepo oblikovana in ni potrebno toliko pazati na glavico.

Prodajajo pa take banjice tudi v Arielu in si tam tudi v živo ogledaš.

Mi za kopanje sicer ne uporabljamo nosilcev, ki so bili zraven banjice, ampak damo banjico na leseno ploščo, ki smo jo ekstra dali narediti k mizarju.

:sloncek:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2005 23:16:33   
maja2
Mi smo jo imeli in je ne potrebujemo več, smo se preselili v večjo.:bravo: Če te zanima, mi piši privat.
Je pa enake barve in oblike kot tista iz Sončka.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2005 14:40:54   
lidia
Maja,

do katere starosti ste jo pa uporabljali? Jaz zdaj uporabljam banjico,ki je skupaj s previjalno, in iščem banjico, ki bo primerna za takrat, ko bo to na previjalni prerasel.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2005 16:23:57   
maja2
Po pravici povedano, smo jo eno figo uporabljali. Z možem sva jo nabavila,ko sem bila še noseča, vsa vesela in navdušena, kako bo nobel, ker v njej dojenček od starosti od 0-6 mesecev napol leži, ko zna sedeti pa na drugi strani sedi (temu služi anatomsko oblikovano dno). Praktično imaš obe roki frej za igranje.:bravo:
No, pa so naju zatrli v materinski šoli, češ da rabimo za kopanje dojenčkov banjico BREZ vseh izboklin in vdolbin na dnu:zmeden::(( Midva pa zapravila celo premoženje (se mi zdi da dobrih 8000 SIT v BC) za eno banjico:((
In, kaj češ, prvo kopanje opravi patronažna, tko da sva kupla eno čist navadno malo banjico:( No, pa smo se je tako navadili, da smo jo potem skoz uporabljali, dokler ni postala premajhna.
Zdaj smo v ta veliki, če pa kam gremo, vzamemo to z nastavki in je prav super. Mogoče še boljše, če je otrok tako velik, da v njej že sedi (nekje od 6 mesecev naprej)
Aja, tisto, kar si vprašala: na banjici piše od 0-6
mesecev v ležečem položaju, potem pa banjico obrneš in je od 6-12 mesecev v sedečem položaju. Če jo imaš pa na tleh, jo lahko uporabljaš pa sigurno še dlje. Z nastavki pa vsaj našega ne bi upala kopat, ker kar naprej vstaja, tolče z ribico po steni oz. po tleh in je pravi mali nagajivček. Bomo kmali prešli na tuširanje:)-

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?