|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bančna kartica
30.9.2008 13:22:32   
Anonimen
Kartica mi velja do 2008-10, zdaj pa ne vem ali to pomeni do meseca oktobra ali do konc meseca oktobra, kajti po pošti še nisem dobila obvestila,da  naj grem novo kartco iskat na pošto ??

Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil ena pač -- 30.9.2008 13:28:54 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bančna kartica
30.9.2008 13:25:02   
Shuka
To pomeni da ti velja do konca 10 meseca leta 2008. Mogoče ne bi bilo slabo ko bi poklicala na banko pa vprašala kaj dogaja s tvojo kartico.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2008 13:46:52   
dulcinea
Če bi ti propadla jutri, bi ti že zdavnaj novo poslali.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2008 14:17:03   
Naja30
Ponavadi pošljejo nekaj tednov prej novo.
Počakaj še nekaj dni in če ne boš dobila, pokliči in vprašaj.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2008 14:48:25   
Detece
meni je niso pošiljali, ampak me je čakala na banki. Sem komitent Raiffeisen banke.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2008 15:25:12   
Dream
Običajno vse kartice veljajo do zadnjega dne v mesecu, ki je naveden.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2008 15:47:07   
Anonimen
Sem poklicala na banko in povedali so mi da velja do konc meseca.No, vseeno hvala.

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.