|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bambino World
5.10.2007 19:33:11   
anajmad
....a pozna ktera njihove izdelke. Sem mal gledala na e bayu in imajo ful cortkane stvari. BTW,sem naročila njihovo prenosno posteljico. Tok je cortkana in je bila v "oferti" akciji in sem dala zanjo sam 30 ojrov,drgač pa je 100 ojrov. Bom vidla,kako se bo obnesla. Še zmerom lohka kupim Chiccotovo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bambino World
14.10.2007 8:43:38   
anajmad
Da poročam: Včeraj sem dobila njihovo posteljico in je ful v redu. Mi je zelo žal,da nisem prej kupila. Zdej še moram kupiti vložek in hop,komaj čakam,da gre tamala notri spat.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2007 8:55:12   
tinaaja
Jaz sem od njih kupila takole stajico
user posted image  
se caka, da jo sestavimo, ampak bo kmalu v akciji,ker mala ze kaze znake plazenja

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2010 17:40:26   
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
voziček je res mega in cena ugodna v primerjavi z vozkom baby boom ki je čist isti. kupla sem ga pr firmi andreja.risp@siol.net . zadovolna fulllllllllllllllllllllll

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2010 22:19:23   
soncnica 3
Tudi mi imamo njihov voziček, cenovno zelo ugoden; k ošara in športni del, trikolesnik, napihljiva velika kolesa, dobro vodljiv za 164 eur nov in smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2010 9:51:22   
mamamajča
Jaz sem se tudi odločla za njihov voziček, trikolesnik sicer, z globoko košaro. Meni je ful všeč, malo sem brala med uporabnici, dobri komentarji, tak da komaj čakam, da ga dobbim

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2010 19:45:39   
Laubica
Tudi jaz sem kupila pri njih voziček 3 kolesnik in bila ful zadovoljnauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?