Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 9:33:02
|
|
|
|
bambi
|
Po dolgem času sem zopet lahko na RR, končno imam urejen internet in sem zelo vesela. Seveda ne bom tako čvekarila kot nekoč, ker me potrebuje moja punčka, ampak tu in tam pa bom vseeno malo pogledala sem gor... Moj mali škrat je zelo priden, ima že 3680 g in se je v 3 tednih zredila za kar 1 kg, tako da smo vsi veseli. Edino mamica jo je že malo razvadila, tako da čez dan želi biti v centru dogajanja in večino časa na rokah, ko pa aja pa mora ležati v dnevni sobi, tako da sliši kaj se okoli nje dogaja...... Zdaj že hodimo na sprehode in tudi gor se že postavlja z glavico, tako da je prava mala radovednica (kot mama) Vsem novim čestitke, tistim ki pa šele boste, pa čimveč potrpljenja in užitkov v dvoje, ker jaz sedaj to prav pogrešam ..... Lepo se imejte Vaša Bambi
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 9:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena!! Lepo je brati tvoje sporocilo. Objemcek zate in za tvojo malo hcerkico, pridne bodite!
|
|
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 11:51:02
|
|
|
|
Marina_
|
Končno si prišla nazaj. No kako lepo je bilo prebrati kaj si napisala.Super da je mala princeska lepo naštudirala mamico Kako se pa kaj ti počutiš?
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 12:12:39
|
|
|
|
bambi
|
Jaz se počutim super, samo malo kg še moram dol spraviti, sicer sem kar lepo shujšala, celih 12 kg, tako da še samo 6, ampak sedaj ko dojim to ni mogoče, ker je treba kar lepo jest, jaz se pa moram prav silit, da ne bi slučajno izgubila mleka..... Frizerka, kako pa kaj tvoja pikica napreduje?????? A je tvoja sestra že rodila in kako je kaj????
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 13:25:16
|
|
|
|
Mijavček
|
O bambi! Lep pozdravček tudi iz LJ. Uživaj s svojo družinico!
|
|
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 13:47:22
|
|
|
|
Marina_
|
Bambi-moja žogica v trebuščku lepo in pridno raste(pa miga zelo) Ja sestra je riodila 13.10 punčko Mašo veliko 54 in težko 3930, tako da že veselo cartamo Lako pa si pogledaš slike ki jih je dala v album.
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 17:43:49
|
|
|
|
BlankaT
|
Pozdravljena Bambi, še iz moje strani. Zelo sem bila vesela, ko sem prebrala, da sta z Gajo vredu in da uživate v cartanju. Le tako naprej . Lp, Blanka
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 3.11.2005 18:32:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Bambi, da te še jst pozdravim Si pa res lepo shujšala , tistih 6 boš pa še potem dol spravila, zdej so druge stvari bolj pomebne fino, da se dobro počutiš in tako tudi tvoj škrat Lepo bodite in se cartajte! Tinka
|
|
RE: Bambi zopet med vami.... 4.11.2005 19:13:51
|
|
|
|
PiaM
|
Pozdravljena in lepo se cartajta s tvojo pupico še naprej in nikar ne poslušaj starih bab, da jo boš s cartanjem razvadila...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.