Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 31.3.2010 13:32:34
|
|
|
|
2violina
|
- Klasika.
- Balkon poln cvetočih rož.
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 31.3.2010 14:03:39
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Klasika vsekakor lepše izpade. Ravno sosed si je dva balkona s siporeksom zazidal - meni grozno
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 31.3.2010 14:09:07
|
|
|
|
rija
|
odvisno od same hiše. daj neko fotko gor, pa da presodimo
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 31.3.2010 14:37:56
|
|
|
|
vanilla
|
Slabost siporeksa: če imaš siporeks okrog in okrog pa samo kake luknce za odtekanje vode (ko dežuje) potem imaš sr.an.je, ko ti sneg not zapade in ga lahko samo z lopato ven zmetaš . Mi imamo klasiko, pa sm bedak celo zimo mela še bambus okrog in okrog in ko je sneg not zapadel sem skor znorela od tega pucanja. Po več kot pol metra ga je not nametalo. Enako bi blo s siporeksom.... Ker pač veter ne bi imel možnosti pihati skozi in bi se samo nabralo.... Torej če jaz ne bi mela te bambus ograje naštelane gor pol tut snega ne bi mela notri, ker bi itak večino izpihalo skozi rešetke ograje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2010 15:04:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 31.3.2010 15:06:06
|
|
|
|
Poka
|
Še en razlog več, zakaj nisva delala balkonov. Kdo sploh še hodi na balkone? Ko pa že vprašaš- po mojem je to odvisno od tega, kaj hočeš imet in kaj ti je všeč. Ne vem kaj misliš s klasiko - jaz si to predstavljam balkon s tisto alpsko ograjo, fuuuuuujjj Razen če misliš rostfraj, steklo ipd... Pol je to boljše kot siporeks, če pa med alpsko ograjo in siporeksom, pa raje siporeks.
|
|
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 31.3.2010 23:29:56
|
|
|
|
grezilo
|
Za oko odvisno in od investitorja. Se lepo kombinira siporeks in inox; siporeks sam , a nekako izoblikovan. Potrebno je paziti na odvodnjavanje in samo izvedbo tlaka na balkonu. Zaščita tudi. LP
|
|
|
|
RE: Balkonska ograja: klasika ali siporeks? 1.4.2010 8:55:24
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Še en razlog več, zakaj nisva delala balkonov. Kdo sploh še hodi na balkone? Ko pa že vprašaš- po mojem je to odvisno od tega, kaj hočeš imet in kaj ti je všeč. Ne vem kaj misliš s klasiko - jaz si to predstavljam balkon s tisto alpsko ograjo, fuuuuuujjj Razen če misliš rostfraj, steklo ipd... Pol je to boljše kot siporeks, če pa med alpsko ograjo in siporeksom, pa raje siporeks. Vsak ima svoj okus. Jaz bi ubijala za čudovito alpsko hiško z lepoooooo leseno ograjo... Se jih ne morem nagledat v kakšni luštni alpski vasici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime vam je najlepše?Sandra (
18%)
Katja (
28%)
Tinkara (
40%)
Polona (
14%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!