Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Baletna oprema-preko neta 18.5.2012 6:17:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
Za tujino ne vem, jz sem najugodneje kupila pri: Veron Arte, Raffaele Veneri s.p. Glavni trg 17b, Maribor in to vse znamke Bloch. (Recimo tazadnji dres je bil slabih 15 evrov, medtem ko je bil na spletu isti 25). Edino copatki pridejo pa malo dražji (usnjeni).
|
|
RE: Baletna oprema-preko neta 18.5.2012 11:48:58
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Za tujino ne vem, jz sem najugodneje kupila pri: Veron Arte, Raffaele Veneri s.p. Glavni trg 17b, Maribor in to vse znamke Bloch. (Recimo tazadnji dres je bil slabih 15 evrov, medtem ko je bil na spletu isti 25). Edino copatki pridejo pa malo dražji (usnjeni). Se da kje videt ponudbo? Ali moram v MB?
|
|
|
|
RE: Baletna oprema-preko neta 18.5.2012 14:16:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
Veron Arte, Raffaele Veneri s.p. IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Za tujino ne vem, jz sem najugodneje kupila pri: Veron Arte, Raffaele Veneri s.p. Glavni trg 17b, Maribor in to vse znamke Bloch. (Recimo tazadnji dres je bil slabih 15 evrov, medtem ko je bil na spletu isti 25). Edino copatki pridejo pa malo dražji (usnjeni). Se da kje videt ponudbo? Ali moram v MB? Spletne trgovine nimajo, tukaj najdeš telefonsko številko: http://www.rabim.info/veronarte-trgovina-raffaele-veneri-sp-147772 Pošiljajo pa tudi po pošti. Izdelke imajo pa v večini kot na tej strani, predvsem Bloch: http://www.anabela.si/
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 18.5.2012 14:17:25 >
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?