petra a
|
no,še najina čudna zgodba...sva dale urin in kri pri 7 mesecih,v ZD so sporočili da je voda in kri vredu,super...potem imava naslednji pregled pri 9 mesecih,damo ponovno na pregled urina,reče zdravnica,češ,da ne ve če je videla prejšnji izvid in ko ga vidi,da ni vredu...mislim halo,najprej rečejo da je vredu,pol da ni..o.k.,vzame urin-ni vredu-bakterije...čez 2 dni ponovimo odvzem urina in ga sama (ja,prov ste prebrale) odnesem v mokrobiološki laboratorij,češ da bo tako hitreje prišel in je bolje s stališča razmnoževanja...čakam na izvide čez vikend,vsa živčna,panična,vsa preč (stiskalo me je v želodcu,v prsih,bolela me je glava,vrtelo se mi je,jokala sem)...medtem so bile šolske počitnice,zdravnice ni,nadomestna zdravnica kliče za izvide (ker jih še ni bilo),našli 2 bakteriji...se odloči da bo za eno bakterijo dala antibiotik,za drugo pa me pošlje v bolnico,češ naj oni zdravijo...medtem ko sem prišla do ZD se zdravnica premisli,naj kar v bolnici oboje zdravijo (še dobro!)...greva v bolnico,vzamejo kri in urin,UZ sva imele v decembru in je bil o.k.,niti niso ponavljali...in ne morte verjet-KRI IN VODA BREZHIBNI!-primarij je rekel da sestre v ZD niso pravilno vzele vode in da so same povzročile bakterije...mislim halo...nadalje pove,da ne more biti včeraj slaba voda,danes pa odlična...glede antibiotika ki ga je hotela predpisati pa je samo zmajal z glavo (da ne govorim,da je bil že tako jezen da pošiljajo za vsako stvar v bolnico)...predlagal naj preverjajo vodo na 2-3 mesece,zdravnica pa bo na 1 mesec,me je kar groza kaj bo... malo dolgo,ni šlo na krajše sem vesela,da nas je poslala naprej in da je vse kot mora biti,ker sama misel,da bi morala ostati v bolnici in da bi prejemala antibiotike,me zvija in veste kaj mi na to poreče sestra v ZD...naj bom vesela da se je tako končalo,da naj bom vesela,ker da se sploh ne zavedam kaj vse bi se ji lahko zgodilo (da bi lahko urin začel uhajati v ledvički,...) in da me čisto razume...ne,sigurno me ne razume,strah in paniko,slabo počutje,živčnost,jok in vse ostalo kar me je stalo zaradi njihove malomarnosti...še dobro da se je vse tako končalo,res
|