Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
alo, meni je danes pred eno uro Baby mini check pokazal , vendar sta črtici kar narazen. Sploh ne morem verjet, ker so mi urinski testi na dneve: 37.dan, 45. dan in 50. dan ciklusa pokazali -, krvni pa na 51. dan 0 nosečniškega hormona. KT sem nehala jemati junija, zadnjo M pa sem imela 27.7.. Gin mi je dala Dabroston in sem jih jedla 10 dni in jih nehala jesti prejšnjo nedeljo. Kdaj imam sploh rok? Nič mi ni jasno!!! Bebico nosim!!!!! sploh ne vem od kdaj in do kdaj???? Kdaj moram do GIN??? A mi lahko katera pomaga. Sem pa še kar anonimna, ker sploh še ne verjamem. Bom jutri bolj sigurna, ko ponovim test in ko bo gin rekla, da je vse ok in ko bo kritičen čas mimo--Kdaj je to 3meseci? Punce jaz sem čisto paf in se ne upam preveč veselit, ker me je strah, da je test zatajil!!!!! Mogoče sem pa res srečka !!!!!! JUPI!!!!!! Dajte mi pomagat!!!
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:14:08
|
|
|
|
tinkatonka
|
Najprej iskrene čestitke ob nosečnosti! Ne skrbi! S tvojo pikico bo vse vredu!! Bodi vesela in uživaj v nosečnosti ter ne nosi s seboj črnih misli, kaj gre vse lahko narobe. Živi zdravo in pazi nase in na svojo pikico pa bo vse OK. najbolj važno je pa da si pozitivna ;)) ISKRENE ČESTITKE!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2005 14:16:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:17:04
|
|
|
|
Eviii
|
pa imamo vrjetno spet eno srečko !!!!!!!! kr hitro pokliči svojega ginekologa-injo in se naroči za pregled... takrat ti bodo tudi povedali, kolko si naprej z nosečnostjo...
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:17:55
|
|
|
|
Eviii
|
lahko tud jst uganem, kira si... sva se dopisovali med vikendom...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2005 14:22:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:26:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
jaz bi tud rada vedla kdo si
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:37:45
|
|
|
|
eva1
|
Čestitke , lepo nosečnost želim...kolk si pa noseča, pa lahko samo G z UZ ugotovi...ampak če je bil b hcg 51 dan 0, potem si zanosila, kasneje, kot bi po M bilo za pričakovati! No mene tut firbec kdo si...grem firbcat
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
alo, med vikendom me ni bilo nič na RR. nisem tista:) Nalin upam, da te ne bom razočarala, ko boš zvedela kdo sem, ker mislim, da ne misliš prave a sta lahko črtici bolj narazen? kako določijo PDP če so neredne M?
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:45:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
Če so neredne M določijo PDP glede ne velikost ploda. Najbolj točno pa vidijo na NS, ki ji boš imela nekej v 12 tednu nosečnosti. Nobenega ne boš razočarala....smo vesele vsake srečke nosečke prav tako, kot so bile vse vesele nas, ko smo izvedele me veselo novico, da smo noseče. Punce vse kaže da si , uživaj!!!!
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 14:55:42
|
|
|
|
soncece24
|
Jooooooj, jaz ti ful čestitam, pa res se mi zdi, da vem ktera si. Čestitke!!!!!!
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 15:39:06
|
|
|
|
KMALU
|
cestitam! Ampak v cem je fora anonimnosti?
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 16:25:34
|
|
|
|
Udb
|
Ja, črtici sta kar precej narazen! PDP določijo glede na velikost plodu na UZ! Tako je pri meni - če bi gledala datum M, bi rodila že v sredini avgusta, po UZ imam rok 15.10.! ČESTITKE!!
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 3.10.2005 16:46:18
|
|
|
|
lenika
|
Glede na to, da si napisala kdaj je zadnja M in glede vseh teh testov mislim, da vem kdo si. Iskrene čestitke. Ja črtice na MBC testu so pa precej razmaknjene, ne tako, kot kaže v navodilih. To sem tudi jaz videla pred enim mesecem.
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 7:19:09
|
|
|
|
Klarissa
|
Tako konec anonimnosti. Danes zjutraj je BC spet pokazal . Sploh ne morem verjet, da je lahko res, ko pa je krvni pred 17 dnevi pokazal nosečniškega hormona 0. Upam, da sem res srečka in kmalu, čeprav ne vem še kdaj bodoča mamica. Bodočemu atiju je pa včeraj vzelo sapo in je bil presrečen. Grem v lekarno z mislijo, da mi jajčniki ne delujejo--kar mi je napisal Pušenjak, pridem iz wc-ja srečka . Uspelo nama je!!!!
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 7:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke in srečno.
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 7:27:21
|
|
|
|
ElaM
|
, saj sem vedela. Srečno in zdravo nosečnost ti želim.
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 8:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Klarisa iskrene čestitke tudi od mene...tudi jaz sem v soboto zagledala ampak dokler ne pridem od G bi bila rada kar anonimna, ker mene predvsem zvečer pa ponoči v trebuhu tok neki tišči da je komaj za zdržat...upam, da bo vse ok, bom pa danes poklicala G, da vidim kaj bo rekla.....tebi pa še enkat iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 9:05:02
|
|
|
|
PiaM
|
Čestitke obema!
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 9:05:42
|
|
|
|
nanica
|
Klarisa, čestitam, kaj pa nosečniški znaki? Sem v podobni situaciji (M zamuja od 10.8.), le da še nisem zagledala dveh črtic in včeraj sem pri ginekologinji dobila orgametril brez pregleda in brez UZ in brez vprašanja o možnosti nosečnosti. In zdaj ne vem, če naj pogoltnem te tablete ali ne. nanica
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 9:29:04
|
|
|
|
Eviii
|
pravzaprav... čestitke vsem trem!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 9:43:29
|
|
|
|
Klarissa
|
hvala vsem za čestitke!! čeprav punce še kar ne verjamem, da je res, dokler mi gin ne potrdi, da je tudi krvni pokazal,... imam pa nabrekle joškice (sem mislila, da zato, ker prihaja M) in zbada na desni strani in včeraj je bilo tako kot da bom glih zdaj dobila M. ne vem kaj pomeni to zbadanje in rahle bolečine? ve katera? v soboto pa em imela krvavo rjav izcedeek-ampak zelo malo. kaj bi pa to naj bilo????? zaskrbljena, polna vprašanj, a zeloo srečna (upam, da) srečka
|
|
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 9:50:00
|
|
|
|
Eviii
|
kr naroči se čimprej pr g... bolečine v prsih so čisto normalne... jst sm prve tri mesce mislila, da bom znorela od bolečin v joškicah... predvsem takrat, ko bi mogla met M... dokler sm mela modrc gor, je blo ok. ko sm se pa stuširala in ga dala dol, sm mislila, da mi bodo kr odpadle... nekako po treh zaključenih lunah oziroma M pa se je vse normaliziralo in bolečin ni več... so pa seveda vsi modrci premajhni in je blo treba it v nakup po nove... zdej smo pristali kr na petki, a veselje tatija
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 9:51:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jaz se pridružujem čestitkam Tudi mene je špikalo in je bil prisoten občutek, da se bo vsak čas ulilo, tista topa bolečina, pa se ni Želim vse lepo še naprej! Tinka
|
|
RE: Baby mini check pokazal II 4.10.2005 13:07:21
|
|
|
|
katjandraž
|
Vsem novim srečkam iskrene čestitke tudi z naše strani!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?