Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 14:09:22
|
|
|
|
PBJ
|
Si, si - . Ni še toliko noseč. hormona in je črtica tanjša.
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 16:38:56
|
|
|
|
digi
|
Vprašaj mene, dva baby checka in dva clear blue, da je bilo ziher. Prvič sem mislila, da si domišljama črtico, drugič je bilo že bolj očitno, tretjič je bilo že skoraj ziher, četrtič pa tak plave črte, da jih še slepec ne bi mogel spregledat
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 16:52:05
|
|
|
|
lana38
|
Tudi pri meni je bila druga bolj bleda, ko sem prvič naredila test, potem čez pet dni pa že bolj močna. LP
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 19:59:56
|
|
|
|
Liona
|
Držim pesti zate. Jaz sem pred tremi meseci prvič delala BC mini. Druga črtica je bila čisto tenka in svetla. Videla se je, še zlasti na dobri svetlobi. takoj naslednji dan sem naredila CB, ki pa je bil žal negativen. Nosečnosti ni bilo, saj sem čez par dni dobila . Zdaj pa mi je že dan pred izostankom BC mini pokazal dve lepi (ponovila sem ga še trikrat,rezultat vedno isti), CB pa lep plusek. tako, da tokrat sem srečka , pa bi sicer mogla dobit že 22.4. Naslednji teden imamo že prvi pregled. Skratka, držim pesti da sta tvoji resnični in da se boš "pofočkala" v naš krog nosečk srečk.
|
|
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 20:13:13
|
|
|
|
LUNA06
|
Ja tudi sama sem prej že dva probala, pa je blo zelo slabo vidno, sem že mislila, da ne bo nič, danes pa.... Ful sem vesela! Aja, drugače mi pa zamuja pet dni, pa mi drugače nikoli.
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 2.5.2006 20:14:50 >
|
|
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 20:30:10
|
|
|
|
KODA
|
Če pa nisi sigurna,pa probaj jutri,še s kakšnim drugim testom...
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 21:05:25
|
|
|
|
lelaval
|
Čestitke. Zagotovo si
|
|
RE: Baby mini check - pomoč 2.5.2006 21:17:44
|
|
|
|
LUNA06
|
Imam namen ja, probati še s Clearblue, ta se mi zdi še najbolj zanesljiv.Se mi pa tri dni pojavlja tudi grozna slabost.Je to povezano ali je še prezgodaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?