|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby mini check - pomoč
2.5.2006 14:00:04   
LUNA06
Ojla!
Sem vem, že tisočkkrat podobna vprašanja, ampak tokrat gre zame in sem že čist živčna.
Pred pol ure sem naredila omenjeni test,ki je sicer pokazal user posted image , ampak je bila druga črtica manj vidna kot prva - testna.
Sem user posted image  ali ne?

Vsem želim čimprej čimveč user posted image  in user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Baby mini check - pomoč
2.5.2006 14:09:22   
PBJ
Si, si user posted image - user posted image user posted image user posted image .

Ni še toliko noseč. hormona in je črtica tanjša.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2006 16:38:56   
digi
Vprašaj mene, dva baby checka in dva clear blue, da je bilo ziher. Prvič sem mislila, da si domišljama črtico, drugič je bilo že bolj očitno, tretjič je bilo že skoraj ziher, četrtič pa tak plave črte, da jih še slepec ne bi mogel spregledatuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2006 16:52:05   
lana38
Tudi pri meni je bila druga bolj bleda, ko sem prvič naredila test, potem čez pet dni pa že bolj močna.
LP

lana38

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2006 19:59:56   
Liona
Držim pesti zate. Jaz sem pred tremi meseci prvič delala BC mini. Druga črtica je bila čisto tenka in svetla. Videla se je, še zlasti na dobri svetlobi. takoj naslednji dan sem naredila CB, ki pa je bil žal negativen. Nosečnosti ni bilo, saj sem čez par dni dobila user posted image . Zdaj pa mi je že dan pred izostankom BC mini pokazal dve lepi user posted image  (ponovila sem ga še trikrat,rezultat vedno isti), CB pa lep plusek. tako, da tokrat sem srečka user posted image , user posted image  pa bi sicer mogla dobit že 22.4. Naslednji teden imamo že prvi pregled. Skratka, držim pesti da sta tvoji user posted image  resnični in da se boš "pofočkala" v naš krog nosečk srečk.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2006 20:13:13   
LUNA06
Ja tudi sama sem prej že dva probala, pa je blo zelo slabo vidno, sem že mislila, da ne bo nič, danes pa....
Ful sem vesela!user posted image user posted image user posted image
Aja, drugače mi pa user posted image  zamuja pet dni, pa mi drugače nikoli.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 2.5.2006 20:14:50 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2006 20:30:10   
KODA
user posted image user posted image
Če pa nisi sigurna,pa probaj jutri,še s kakšnim drugim testom...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2006 21:05:25   
lelaval
user posted image user posted image  Čestitke. Zagotovo si user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2006 21:17:44   
LUNA06
Imam namen ja, probati še s Clearblue, ta se mi zdi še najbolj zanesljiv.Se mi pa tri dni pojavlja tudi grozna slabost.Je to povezano ali je še prezgodaj?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2006 10:49:12   
sonchek
Meni je celo baby mini check pokazal samo eno črtico, pa sem bila vseeno noseča, tako da ti predlagam, da probaš se kaj drugega..
veliko sreče in zelim ti da ugledaš user posted image ...SREČNO

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?