Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 20:32:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz sem zadnjič primerjala cene v BC in Pikapolonici: - nastavki za dojenje - BC cca 5,oo Eur (če imaš kartico) in Pikapolonica 7,oo (neglede na kartico ali ne) - Benkica, najcenejša - BC 2,95 EUR, pikapolonica 3,85 EUR - jogi rjuha 120x60 - BC 6,99 EUR, pikapolonica pa 7,85 EUR pa še par stvari katerih cen se ne spomnim do centa natančno, ampak je bil BC cenejši. Razen kakšne akcije se pa splača preverjat.
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 20:32:59
|
|
|
|
azik
|
V naši regiji je to baby center,ker je večji ,je tudi izbira večja .
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 20:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ZA cunjice kupovat je miljon drugih trgovin, kjer so cunjice isto ali še bolj fletne pa veliko cenejše (Zara, H&M, Kika, ...) ... pa naprimer iz lastnih izkušenj ti povem, da so H&Move cotice veliko bolj kvalitetne od BCovih (po veliko pranbjih so iste, medtem ko kake izt BC že zelo bogo zgledajo) Je pa glede izbire cunjic BC bol fin od Pikapolonice ... za ostale stvari pa kakor je pa tut vseh zadev ki jih imajo v BC v pikapolonci nimajo in obratno ... naprimer Fehn-a v BC nimajo, Tommee Tippee dudic in tega pa v Pikapolonici ne.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 20:36:50
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
hladilna kremca za ritko od bubchna je v pikapoloni cenejša, pa aspirator tudi, za kaj več pa nevem.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 20:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
To-to krpice od Tosame so v BC ful cenejši.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 20:46:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Je čist odvisno kaj kupuješ. Pri nas imamo vse na kupu: Supernovo, BC, Pikapolonico, Dm, Muller, Leclerc. Določene stvari ima Leclerc cenejše, določene kupujem v Mullerju, čeprav izbiro igrač pa imajo daleč največjo v BC.
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 21:16:45
|
|
|
|
kajajaka
|
če imaš še tretjo izbiro, se obema izogni, ker imajo zelo navite cene. Jaz raje kupujem v mullerju (otr. kozmetika, plenice, kašice...) H&M, C&A, Turbo Limač za cunjice in Leclerc za posteljnino, kako prenosno posteljico, stajico, tricikel... Spar pižamice in bodiji. Vse to je vsaj 20% cenejše kot v Pikapolonici in BC. Tam smo kupili le avtosedež in posteljo, pa kaj za sproti, ker sta oba v mojem kreaju. Sicer se pa odpeljemo 1x mesečno na Rudnik v Lj in tam vse nabavimo v omenjenih trgovinah. Še to, če misliš nabavljati cunjice v Pikapolonici- imajo v KIKu enako znamko, pa občutno ceneje.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 21:17:44
|
|
|
|
sonček33
|
kajajaka sem glih hotla tko napisat kot ti - oboji so bolj tako tako
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 21:20:07
|
|
|
|
J.L.
|
za kakšne večje stvari, kot je oprema ziher BC, cotike pa niti v PP niti v BC, v slednjem še imajo kaj lepega, vendar kupujemo raje v okaido, H&M, wenice, ...
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 21:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka če imaš še tretjo izbiro, se obema izogni, ker imajo zelo navite cene. občutno ceneje. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 21:23:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz sem zadnjič primerjala cene v BC in Pikapolonici: - nastavki za dojenje - BC cca 5,oo Eur (če imaš kartico) in Pikapolonica 7,oo (neglede na kartico ali ne) jaz uporabljam MAM nastavke za dojenje, pa sem v Pikapolonici zanj odštela z njihovo kartico samo 3,9€. Drugače pa glede kozmetike je Muller al pa DM občutno cenejši kot pa omenjeni trgovini, prav tako oblačila se dajo dobit v nekaterih trgovinah cenejše. LP.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.8.2009 21:24:21 >
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 21:28:09
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz sem zadnjič primerjala cene v BC in Pikapolonici: - nastavki za dojenje - BC cca 5,oo Eur (če imaš kartico) in Pikapolonica 7,oo (neglede na kartico ali ne) jaz uporabljam MAM nastavke za dojenje, pa sem v Pikapolonici zanj odštela z njihovo kartico samo 3,9€. Drugače pa glede kozmetike je Muller al pa DM občutno cenejši kot pa omenjeni trgovini, prav tako oblačila se dajo dobit v nekaterih trgovinah cenejše. LP. muller je glede kozmetike, prehrane ter plenic, vlažnih robčkov, ipd na prvem mestu! se res splača, pa še kvaliteta je prava.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2009 23:02:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 23:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi meni se zdijo cene v enem in drugem previsoke... glede na to, da naj bi bili to trgovini namenjeni otrokom. redko zavijem v eno ali drugo (v primeru, da dobim podarjen bon ali če imajo kakšno zanimivo kataloško akcijo).
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 3.8.2009 23:22:22
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz našemu malčku večino oblačil kupim v Kiku, ker so daleč najcenejši ... V Pikapolonico sploh ne hodim, ker so dragi, še Baby center je cenejši. Večino kozmetike (in plenice) pa itak kupimo v Mullerju.
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 4.8.2009 0:11:03
|
|
|
|
Andrejka9386
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* hladilna kremca za ritko od bubchna je v pikapoloni cenejša, pa aspirator tudi, za kaj več pa nevem. nevem, če bo tole držalo...jaz sem kupila pred enim mesecem v BC 500 ml kreme, pa je bila 4,50€ v Pikapolonici pa isto hladilno mazilo od Bubchen stane 7€
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 4.8.2009 9:34:47
|
|
|
|
luci80
|
jaz pa kar večinoma prisegam na Baby Center. Pri nakupu opreme so me navdušili tako z izborom kot postrežbo. Cunce smo kupovali vsepovsod in pokritiziram lahko samo H&M. Imajo dobre dizajne, sam jim kvaliteta ne štima. Ima pa BC napram PP neprimerno večji izbor. Sedaj pa pridno kupujemo tudi igrače. Tle pa se noben ne more primerjat z BC. Cene so primerljive, izbor je res velik. Kozmetika pa res: Muller in DM. je pa tud res, da so v BC določene artikle precej pocenili (Buebchen, Milupa mleka) v zadnjem času. Aja, zdele majo akcijo: kupiš en kos hrane (karkoli) in dobiš na vse plenice 15% popusta. Najbolj se splača vzet ta vellike kartone, kjer je cena na kos ža pri redni ceni ugodna. Sem kar tri pakete odnesla. Pikapolonca pa mi nekako ne gre. Že nekaj časa nisem primerjala cen, ampak ko sem jih so bile občutno višje.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 4.8.2009 10:41:24
|
|
|
|
pipika 13
|
Vsem hvala za koristne informacije. Bodo mi prav prišle. Drugače imam klubsko kartico Pikapolonice, zdaj pa mi ponujajo še kartico Baby centra v domačem kraju, ker sem slučajno tam povpraševala o materinskih blazinah. Torej, zanima me še, če ima katera te kartice mogoče celo obe, če jih koristi, če se splača itd?
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 4.8.2009 10:55:54
|
|
|
|
Goldy
|
Mi imamo obe kartici in tudi uporabljamo obe, predvsem za kakšne akcije. Se splača, če so akcije. Drugače se pa strinjam s svojimi predhodnicami.
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 5.8.2009 10:42:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
odvisno kaj kupuješ... ampak jz sem večino časa v BC... tm zihr vse najdem, po solidni ceni... sploh artikle k so v akciji... pa zihr je skoz neki...
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 16.8.2009 21:31:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13 Torej, zanima me še, če ima katera te kartice mogoče celo obe, če jih koristi, če se splača itd? Kartice je fajn imet že zaradi klubskih izdelkov, ki jih dobiš takoj po nižji ceni. Pa kataloge dobiš na dom. S kartico tudi seštevaš nakupe in dobiš ob koncu določenega obdobja bon, če dovolj zapraviš To velja za obe trgovini. Podrobne informacije so na netu. Pa še kartic ni treba zraven nosit, ker po priimku poiščejo
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 20.8.2009 22:02:06
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika To-to krpice od Tosame so v BC ful cenejši. to-to krpice za enkratno uporabo so še vedno najcenejše v Merkatorju....
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 20.8.2009 22:49:01
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Otika To-to krpice od Tosame so v BC ful cenejši. to-to krpice za enkratno uporabo so še vedno najcenejše v Merkatorju.... A res? Men pa se je zdelo fajn, ko sem odkrila da so v BC cenejše kot v DM-u. No, zdaj bom pa šla v M po njih, hvala
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.