Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 24.7.2011 21:02:04
|
|
|
|
Adelina
|
Voziček je viola-lila barve. Ga imam doma.
|
|
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 24.7.2011 21:16:51
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Hvala Adelina. Torej so barve bolj punčkaste
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 24.7.2011 21:41:11
|
|
|
|
rozilu
|
Mi ga tudi imamo in ne bi rekla, da je punčkaste barve! Zelo odvisno katere barve so zrave, če je pupa oblečena v rdeče, roza, potem seveda povleče na roza-vijola; če je zeleno, modro, je bolj moder. Meni se zdi super za fantka!
|
|
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 25.7.2011 7:15:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Hvala Adelina. Torej so barve bolj punčkaste znanka ima v njem
|
|
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 25.7.2011 9:38:02
|
|
|
|
Adelina
|
Meni vsekakor deluje viola, pa naj bo hčerka oblečena kakor koli (v bistvu je roza redko). Če pa je barva primerna za fantka, pa je itak stvar posameznika.
|
|
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 25.7.2011 11:04:08
|
|
|
|
honey*
|
Mi imamo tudi to barvo, notri se vozi naša deklica... Ampak tudi če bi imeli fantka, ta barva spoloh ne bi bila problematična. Ni zares vijolična... meni tudi malo na modro potegne... Tako, da je skoraj nevtralna pa naj bo za dečka ali dekico. Še vedno pa lahko npr. dodaš dodatke v modri barvi (dežnik, igračke, odejica) potem pa sploh ne bo dvoma, kdo se vozi v vozičku
< Sporočilo je popravil honey* -- 25.7.2011 11:05:58 >
|
|
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 25.7.2011 13:57:04
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Hvala za mnenja, in rozilu za slikco... Sem klicala še spletno trgovino BC, pa mi je gospodična zatrdila, da je barva precej dekliška, tako, da sem naročilo preklicala. Čeprav sem se zaradi vaših mnenj, da je barva dokaj nevtralna težko odločila in me tako še vedno mika, glede na to, da bodo ponovno na zalogi baje šele konec septembra...
|
|
RE: Baby Welt Moon Kiss+ Lavender 25.7.2011 22:35:38
|
|
|
|
ellie
|
Ko sem ga jaz kupovala, se mi je tud zdel preveč punčkaste barve. Tisti svetlo moder, pa presvetlo osladno moder rjava itak ni moja barva...tako da smo vzeli črnega pa mi ni žal mali je od prvega trenutka, ko sem voziček privlekla domov, totalno navdužen nad tem vozičkom. Je takoj splezal sam noter in se ful rad vozi v njem..
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?