Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby Jogger City Select 3.12.2011 4:53:46
|
|
|
|
Hope2
|
Nimam izkušenj, bi pa opozorila na eno stvar, s katero imam izkušnje in na katero me je ena mamica opozorila. In sicer težišče prvega sedeža, ki je na prednjih kolesih. Če imaš šanso sprobaj voziček v živo in sicer da se en večji otrok vsede na ta sedež- potem pa probaj manevrirat. Ker je hudič manevrirat, če je težišče na prvih kolesih (celo če so kolesa manjša) zelo oteženo. Jaz to že opažam pri enojnem vozičku, ko naložim našga 15 kg fanta in se le ta nasloni precej naprej- torej na prva kolesa. Sem šla enkrat v šoping z eno mamico, ki je imela podoben voziček kot na tvojem linku in je videla kako sem mujemu težila, vsedi se normalno, ne nagibaj se naprej, ker potem težko vozim in mi je ravno to povedala, da so zaradi tega oni menjali voziček- menjali so za takega da sta oba sedeža v bistvu na zadnjih kolesih- vso težišče zadaj- res pa je, da pol več niso rabili košare.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?