|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BabyPhone
7.10.2009 13:47:39   
endrina
Imam nek star "podedovan" babyphone, ki nam je pri prvem otroku sicer začasno deloval ok. Na zadnje pa je bil kar moteč. Skoz je nekaj šumel in škrtal, včasih je vlekel tudi pogovore med delavci al tovornjakarji, ki so se pogovarjali po prenosnih ukw postajah. Slednje je bilo precej moteče, ko se ti je naenkrat začel nekdo drug pogovarjat po tvojem babyphonu.

Zato me zanima kateregam uporabljate ve in imate izkušnje, da deluje ok. Torej da ne šumi in da vleče morebitne glasove tvojega otroka, ne pa morda kakšnega od sosedov al pa tako kot meni - pogovore po ukw postajah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BabyPhone
7.10.2009 13:57:25   
zmajaz
Mi imamo babyphone znamke brevi in smo super zadovoljni z njim. Tudi živimo za cesto, kjer gre milijon tovornjakov mimo, pa se še ni zgodilo, da bi kake frekvence od CB-jev vlekel. user posted image  Nam je pa zadnje čase parkrat nekaj zatajil - ampak to samo zato, ker ga je ta prva že milijonkrat vrgla na tla - tako da treba je mal pazit na te zadeve, pa je ok.

Šumi nam pa tudi ne - edino se je zgodilo, da je kdaj zaznaval radio (mali vedno naštimam uspavanke, ko gre čez dan spat), kar je pa povsem enostavno rešljivo tako, da nekoliko zmanjšaš občutljivost babyphona in potem res zaznava samo, ko se oglasi otrok.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 7.10.2009 13:59:47 >

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2009 15:49:00   
Hope2
Imamo zaspančka (know-how Slovenija), mali ga meče po tleh, ga vozi, ga prijema z umazanimi (od hrane)ali mokrimi rokami, pa nobene pripombe. LOvi super, ima dva kanala. Živimo ob avtocesti in glavni cesti, pa nobenih motenj. Lovi pa tudi daleč. Ne šumi čisto nič, četudi je glasnost do fula, no razen če mali muva v postelji.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2009 16:02:54   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Ne šumi čisto nič, četudi je glasnost do fula, no razen če mali muva v postelji.

Naš tudi ne šumi, če je glasnost na ful - samo potem tudi jaz lahko poslušam uspavanke na drugi strani. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2009 20:48:40   
Anonimen
AngelCare user posted image

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2009 8:37:15   
endrina
Ko sem malo rešerširala po netu sem ugotovila, da obstajajo analogne in digitalne naprave teh varušk, pri čemer bi naj bile boljše ravno digitalne z neko DECT tehnologijo - te delujejo baje na 120 kanalih, ki se avtomatsko menjujejo, omogočajo bolj čisti prenos, niti gsm al druge naprave jih ne motijo, prav tako je onemogočeno prisluškovanje. Je pa res, da so ti kar precej dražji od ostalih babyphonov - recimo Philips Aventov stane ok. 110€, Tomy Platinum pa celo ok. 140€. Malo dosti za takšen hec a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2009 9:26:30   
Lara28
Mi imamo navihančka in ga že več kot tri leta porabljamo, ni nobenih težav in je super. V bloku je kar nekaj otrok in nam ne vleče noben drug in ne dela motenj. Imeli smo ga zraven tudi na morju in pri babici ga imamo vedno, pa je povsod ok. Pa drag tudi ni bil. Ni neki fensi, ampak služi svojemu namenu.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2009 9:50:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: endrina
Je pa res, da so ti kar precej dražji od ostalih babyphonov - recimo Philips Aventov stane ok. 110€, Tomy Platinum pa celo ok. 140€. Malo dosti za takšen hec a ne?

Za ta denar si raje nabavi Angel Care, pa imaš še senzor dihanja zraven.

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2009 9:53:15   
Mateja4
aventovga (60€)  in sem zelo zadovoljna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2009 16:20:45   
AKP
Najprej sem imela Philipsovega pa je imel par pomanjkljivosti in sem ga zamenjala za Aventovega. Mi imamo hišo in mi je zelo pomebno, da če sem veni, vidim tudi po lučkah da se otrok oglaša. Se večkrat zgodi, da je kaj tako glasno in ne čuješ otroka. Zvok je kristalno čist in če grem predaleč vstran od hiše vidim takoj po lučki, da ni več sprejema. Pa še okoli vratu ga lahko nosim, ker je mali. Je imela soseda čago pa je brez problema vlekel do njih in ker je imela precej glasno glasbo, sem videla po lučkah, da se je punca zbudila. 

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2009 15:42:11   
Anonimen
tomi -dela ko šus. Samo ni lih najcenejšiuser posted image .

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?