Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 7:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste, k me mislite kregat, da ste to že 100x povedale, mi pač ni treba odgovort. Če mi pa katera hoče pomagat, pa prosim. Moj M ciklus že ene 5 mesecev traja 23-24 dni. Ta mesec pa mi že uradno zamuja M 2 dni, neuradno pa torej ene 6 dni. Včeraj popoldan sem naredila baby check in pokazala se je ena čist, ampak čist drobna :roza:, ko je pršu moj :love:, sem še drugega naredila, ker je hotu vidit. Pa je tud on reku, da je :roza:, ampak švoh. In potem sem si rekla, bom pa zjutraj probala z Romed testom.. in isti klinac. Ena črtica orenk, druga spet zlo švoh. Moje vprašanje je naslednje: Ali bi se mi v primeru, da nisem noseča, tudi pokazala šibka :roza:. Razen občasnih majhnih slabosti (ki so lahko samo plod moje fantazije) in zaostanka M, drugih znakov nimam. Hvala.
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 7:57:08
|
|
|
|
Udb
|
Ja, ponavadi se 2. črtica ne pojavi, če nisi noseča! ;) :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 7:59:58
|
|
|
|
IrenaO.
|
Hojla, če mene vprašaš si noseča,srečno:)
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:01:00
|
|
|
|
emaa
|
pravijo, da je tudi švoh črtica znak nosečnosti, tako da čestitam :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:01:31
|
|
|
|
cica
|
Ja, si pa ena srečka. Če je res druga črtica, potem si sigurno noseča. Razen seveda, če je nisi gledala proti svetlobi, tako kot sem jo jaz :)-:)-. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:02:04
|
|
|
|
gramec
|
Tud jaz nisem bla pri sebi ziher al je to to al ni. Naredila sem po treh dneh izostanka menstruacije CB in je bila vodoravna crtica zelo rahla, navpicna pa zelo modra. Cez 3 dni ponovila test z Baby check - pa je bila ze bolj vidna tudi druga crtica. Nisem bila sigurna dokler mi ni g. potrdil nosecnost. :):):) Tako, da po moje si :nosecka: :bravo::bravo::bravo: lp.
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:17:18
|
|
|
|
girly
|
če sta :roza: pa čeprav je ena rahla, potem si :nosecka:. morš pa vedet, da se hormoni podvojijo šele vsakih 2-3 dni, tko da je logično da naslednji dan črtica še ni bla močnejša. če si še vedno v dvomih, ponovi test v soboto. takrat bi mogli bit črtici že ornk vidni. pa čestitke bodočima staršema! :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:20:44
|
|
|
|
mika
|
Pri meni je švoh :roza:kazala :nosecka:. test sem delala z mini babay check
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:26:10
|
|
|
|
Maša26
|
Važno, da je bila črtica in to prej kot v 10 minutah. :bravo::bravo::bravo: Imaš dober razlog za veselje 9nebesa9nebesa9nebesa!
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej me ne vidte, ampak vam povem da :((! Od sreče! A je pol res mogoče, da je švoh zato, ker je šele 2 dni po uradnem zaostanku M? Joj, še vedno ne upam bit vesela. Ampak na Romed testu piše, da je ta druga črtica bolj vidna, kot una k je vedno. Je vseeno možno? Jaz se kar tresem...
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 8:42:16
|
|
|
|
BaGSi
|
Si naredila Baby Check ali Baby Check mini? Po mojih izkušnjah je pri testih Baby Check vsaka črtica (če je le znotraj dovoljenega časa, v 10 minutah) pomeni nosečnost!:bravo::bravo::bravo: Za vzorec imam v albumu pozitiven BC mini. 8)Po 10 minutah pa se lahko pojavi rahla evaporacijska črta, ki je zelo rahla in ne pomeni nosečnosti (to valja za vse teste, ne le za BC) LP!
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 9:00:48
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Ejjj, pa to je noro, potem si tudi ti med frišnimi nosečkami? A veš, da smo potem danes s to novico pršle kr štiri??? :bravo: :bravo: :bravo: čestitam! Čez par dni ponovi test, pa boš videla, da bo črtica močnejša. Al pa kr k G preverit! Uau, a ni danes prečudovit dan???
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 9:02:41
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudo rahla crtica je :nosecka: crtica! pri meni je bila tudi zeloo rahla, pa sem danes srecka debelecka :nosecka:! CESTITKE! UZIVAJ 9nebesa:nosecka:! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 9:05:57
|
|
|
|
dadica
|
pri meni podobna situacija.dva test az rahlo drugo črtico,urinski test pri g je bil negativen:zmeden: šele v laboratoriju so mi potrdili da sem :nosecka: tako da ti kar čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lp dadica
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 9:11:01
|
|
|
|
vampirka
|
Kot je že ena od prej omenila - ne smeš gledat proti svetlobi, ker na BC mini se zelo hitro pokaže druga črtica (iz lastnih izkušenj). Pa nikakor ne glej testa po 10 minutah... Upam, da si :nosecka: - test se izplača ponavljat vsake 3 dni (bHCG se podvaja vsaka dva dni). In da bo :duda: zdrava!!!
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 10:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, najlepša hvala za čestitke! Ampak mene je še vedno strah, da nisem prav vidla. Ampak je moj lubi isto vidu črtico, po treh do 5 minutah, ampak res rahlo. Moja mami je čist fertik in je klicala v lekarno in vprašala in ji je v lekarni rekla, da če ne bi bila :nosecka:, se črtica ne bi pokazala. Je rekla, da možno, da so hormoni še zelo švoh in da naj probam čez par dni. Full me je strah, da ni res. Ne upam bit vesela, sam se mi bo zmešalo. Če je pa res, da sem :nosecka:, je pa res noro, da nas je danes tok velik! Štiri, pa je ura šele 10, kaj bo šele popoldan!!! Držte pesti! :bravo::ups::bravo::ups::bravo::ups::bravo::ups::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 10:22:20
|
|
|
|
pika74
|
UŽIVAAAAAAAAAAAAAAJ :sloncek::bravo::nosecka::sloncek::metulj::nosecka::racka::duda::);)9nebesa:rozica::angel:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 10:36:24
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::sloncek::bravo: ČESTITKE! :bravo::sloncek::bravo:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 10:41:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Čestitam:):bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 13:58:17
|
|
|
|
sasi
|
Hothein čestitam ti iz srca:bravo::bravo::bravo: in upam, da ti je uspelo. Jaz sem totalno na istem kot ti, sam da sem test delala včeraj zjutraj. Pa nisem upala vprašat in vas prosim za nasvet kdaj naj test ponovim in kje kupite BC teste in BC mini teste. Jaz sem imela Romedovega iz lekarne. LP in veliko sončka tej čuvaj na pikico srečka:nosecka::nosecka::nosecka: :metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
Baby-check in Romed pa še vedno ne vem... 18.8.2005 14:28:02
|
|
|
|
Anitka
|
Čestitke in lepo nosečnost ti želim :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?