Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:28:08
|
|
|
|
inga
|
naredi še en test... punce pravijo, da je CB bolj zanesljiv, Romed je že marsikateri napačno pokazal. pa zjutraj ga je treba naredit, ko je največ hormona v urinu :ups:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:29:16
|
|
|
|
Neža81
|
Inga saj sem ga nardila zjutraj, celo dva sem naredla, pa mi oba isto pokažeta. Pojma nimam, pr čem sem.:zmeden2:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:30:36
|
|
|
|
inga
|
ja, zato naredi še Clear Blue, ki bi naj bil bolj ziher.
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:32:11
|
|
|
|
rea
|
Imam tudi jaz podobne izkušnje z Romed testom- tista črtica, ki je kaže nosečnost, je bila bela. No, in jaz (na mojo veliko žalost) nisem bila noseča. Me je :hudicek: hitro obiskala. Seveda pa je lahko pri tebi drugače- držim pesti. Pa res je najboljše, da delaš test zjutraj. Pa najbrž je CB dražji tudi zato, ker je bolj zanesljiv. Na :modri::roza:!!! Tejka
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:36:03
|
|
|
|
rea
|
Najboljše, da greš v lekarno in takoj narediš CB- če ti M zamuja, bo že pokazal, ali si:nosecka: ali ne! Čimprej sporoči- upam, da veselo novico! Tejka
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:36:20
|
|
|
|
Neža81
|
Tejka, tvooja izkušnja me ravno ni spravila v dobro voljo, ampak tako sem se vsaj postavila na realna tla. Hvala ti. :rozica: zate
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:37:42
|
|
|
|
Neža81
|
Tejka misliš da bi mi CB sigurno že moral pokazati pr čem sem? Včeraj bi mogla dobiti M in sem nardila CB, pa jje blo negativno. Še ona vodoravna plava črtica je bila fuuuuul rahla.
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:39:38
|
|
|
|
cmokec
|
Na vem zakaj se oklepate teh poceni testov, potem pa ne veste, pri čem ste. GINEKOLOGIJA IN FARMACIJA PRIPOROČA IZKLJUČNO CB. Upam, da vam pokaže:modri::roza: cmokec
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:42:38
|
|
|
|
rea
|
Draga Neža81! Odkra spremljam tale naš forum, vem le to, da ima vsaka od nas drugačne izkušnje s testi- enim kaže že 3 ali več dni prej močne:modri::roza:, enim je pa še po enem tednu izostale M kazal test negativno, čeprav so bile noseče! Tako da moja izkušnja še nič ne pomeni!!! Pri tebi bo lahko drugače! Tejka
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:44:18
|
|
|
|
Neža81
|
Še nekaj.. ravno sem šla na WC in sem šla mimo mojga ogromno velikega ogledala, in sem si kr tak pogledla bradavice, ki me strašaaaaansko bolijo... mene je skor kap, ko sem videla kako mi na prsih izstopajo žile? Ful žilnate prsi mam. Ka te zaj to pomeni? Je to tudi mogoče eden izmed znakov nosečnosti? Če so se mi prsi povečale ne znam povedat, ker že imam naravne zelooooo ogromne (95D) :)-:)-
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:48:02
|
|
|
|
inga
|
načeloma ti test pokaže pozitivno 14 dni po oploditvi, kar je pri večini takrat, ko bi naj imela M. ampak ker so naša telesca nepredvidljiva :)- imaš O lahko kadar koli - baje da tud dober orgazem lahko sproži O :)-:)-
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:50:20
|
|
|
|
rea
|
Izstopajoče žile so sigurno en od znakov nosečnosti! Priporočam ti, da narediš zjutraj test (CB)! Zdajle pa probaj malo odmisliti- čeprav vem, da je to pač skoraj nemogoče. Vglavnem, če si noseča, boš itak kmalu zvedela. Pomisli- možnosti do, najslabše bi bilo, da bi zdajle že imela M... Tejka
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:53:50
|
|
|
|
Neža81
|
...... tejka ne klicat hudiča M:hudicek: k meni :)-:)- Hecam se.... eh kaj bo, bo... če čakam že tri mesece, da bi blo kaj, te še bom totih par dni počakala. Je pa res to čakanje ubitačno. Držite pesti zame......:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 17:57:36
|
|
|
|
rea
|
Držim pesti! Ja, upam, da smotke :hudicek: ne boš vidla nekaj časa! Tejka
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 19:25:59
|
|
|
|
Jessy
|
Neža, upam, da ti bo CB pokazal tisto, kar si želiš videti. CB je tako zanesljiv, da ga lahko opravljaš v kateremkoli delu dneva. Sama sem ga opravljala ob 15h, ko sem že vsaj 4x lulala, pa je lepo pokazal +. Sem ga pa delala tretji dan po izostanku, vendar ti bo pokazal že prej, tako da kar korajžno po CB in sporoči nam kako se je izteklo. Držimo :miska::miska::miska: za :modri:! Jessy
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 19:33:03
|
|
|
|
Pia73
|
Neža81 jaz ti želim, da bi bila :nosecka: Naj pa še nekaj povem na tem mestu, midva z možem že zelo dolgo delava na :duda: pa sem kdaj tudi kakšen test naredila. Sicer ne pred izostankom M. Ampak meni ni NIKOLI noben test pokazal napačno! Res ne, zdaj pa ne vem ali sem res take sreče? No pa sem bila vmes 2x noseča, pa se spet ni zlaga npr. Romed test. LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 19:35:37
|
|
|
|
eva1
|
No jaz ti tudi predlagam, da počakaš še kašn dan, dva, potem pa zjutraj narediš CB, ker je res najbolj zanesljiv! In pri meni so bile boleče prsi- bradavice, pa polno žil prvi znak nosečnosti! Želim ti da ugledaš:modri: in poročaj nam!!!! Srečno! Lp, Eva 24t in :duda: :modri:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 21:01:29
|
|
|
|
mika
|
Cmokec, katera ginekologija priporoča CB? Meni je moja splošna zdravnica rekla naj grem v lekarno in rečem za najcenejši test nosečnosti, ki ga imajo. Pa je ponj šel moj mož in dobil Baby check (mislim, da se tako imenuje), kjer sta dva lističa in sem test opravila lahko 2X in oba krat mi je pokazalo pozitivno. Ja, stane pa nekje 700 sit. Sama zdravnica mi je še rekla, da s tem plačujemo firmo in ne zanesljivost. Punce včasih delajo prehitro teste in zato ne vejo pri čem so. Vsem ,ki se tudite za :duda: želim čimprej :modri::roza: LP, MIka 37t :sloncek:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 30.11.2004 21:11:51
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem še z vsakim z zdravstva (cca. 7 ljudi), s katerimi sem se pogovarjala v zvezi s testerji dobila enak odgovor. Najbolj je zanesljiv CB in to ravno v dnevih, ko ne moremo počakati prvi dan izostanka :hudicek:in smo za novico najbolj občutljive. Po izostanku :hudicek: pa zaležejo vsi testerji, ker je raven hormona že tako visoka. Tako, da jaz vedno kupim CB in vedno zanesljivo izvem, pri čem sem. SIcer pa s testerji ali brez, želim vam, da boste vse čimprej ene nasmejane :nosecka: cmokec
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 1.12.2004 7:35:32
|
|
|
|
ery
|
Jutro... Zdej bom pa še jaz povedala nekaj o testih... če ste brale, sem v ponedeljek naredila test ROMED, ki sta se pokazali dve močni roza črtici. :bravo: Šla sem v 3 različne lekarne in povprašala o CB in ROMED. Vse so odgovorile, da je Romed isto zanesljiv, ker je preizkušen, drugače ga ne bi prodajali, CB pa je zato dražji, ker je bolj lep in je v škatlici. Drugače pa je isto. CMOKEC, včeraj sem res šla kupit CB, ker ste mi vse svetovale. in naredim test, nakar se mi pokažeta dve močni modri črtici, tista, ki naj bi pokazala plus, je bila pa zelo zelo bleda. Ampak bila je. :zmeden2: Kaj zdej to pomeni? M pa nimam-zamuja en teden.
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 1.12.2004 7:40:39
|
|
|
|
emaa
|
Tudi šibka črtica pomeni nosečnost. Čestitke:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 1.12.2004 8:02:34
|
|
|
|
pupika
|
ery ti si srečka :nosecka:. Čestitam!! :bravo::bravo::bravo: Draga Neža, Joj saj to ni res, midve imava isto situacijo, obema M zamuja, testi pa še vedno kažejo negativno. Jaz srčno upam da sva srečki :nosecka: in da še nimava dovolj nosečniških hormonov. Počakajva še kake dva ali tri dni in bova videli na čem sva. Kaj je tebi že kdaj zamujala ali si jo imela vedno točno? LP in :angel::angel:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 1.12.2004 9:23:47
|
|
|
|
Maša26
|
Draga Neža 81, ne glede na te čudne rezultate testov bi rekla, da imaš prave znake nosečnosti!!:miska::miska:
|
|
|
|
Babike, rabim pomoč ...... 1.12.2004 9:24:39
|
|
|
|
Neža81
|
rvkoegjo54wzjgtečugj43noqftpwuft43........frefhoi43qufrj43aomqt.......gi54ahji4qugjo432ćUZJG43Q........GJT03P4ĆTJGOEĆ5GW95GJKM..........reoighntjgpećah To na vrhu je bil ena kletvica, napisana v šifrah, ker nisem upala napisat v slovenščini, da me ne bi slučajno kdo od RR zbrisal ven. :)-:)-:)- Klejem pa zato, ker sem nardila zdaj test in je blo spet negativno. M mi pa še kar zamuja in to drugi dan. M pa še mi ni nikoli zamujala, niti za en dan. Še bom morala malo počakati. LP, Neža
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.