kamilija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zara82 Pridružujem se vprašanju Kamilije... Oz. odprtju nove teme, ki se osredotoča na - kolikor slišim, edini - problem Kranjske porodnišnice! Kot izhaja iz teme "Kranjska porodnišnica", me je resnično strah, da bi dobila ravno to babico... Koliko pa je babic dežurnih v Kranju (ponoči in ob vikendih)? Da vidim, če sploh obstaja teoretična možnost, da se "zabunim" in zahtevam drugo, v primeru da jo dobim... Jaz sem se celo nosečnost odločala med kranjsko in jeseniško porodnišnico. Za kranjsko sem se odločila zaradi ultive in ker sem tam nekoga poznala. Za to babico sem vedela, da dela tam, saj so od nekdaj veliko od nje govorili in je bila tudi na porodu, ko sem se rodila jaz. Tudi mojo taščo je imela. Sem tudi iz istega kraja kot ona, tako da sem veliko slišala od nje. Ves čas me je bilo strah, da bom dobila njo. Ko sem bila še noseča, sva jo s partnerjem srečala v mercator pohištvo, ko sva kupovala kuhinjo. Prikrohotala se je v trgovino in bila vsa glasna. Ko je odšla, je prodajalka rekla, da pa nje ne bo nikoli v življenju pozabila. Da jo je imela v porodni, in da ženska očitno uživa medtem, ko je ona trpela. Da ne bo nikoli pozabila teh žleht oči, je rekla. In potem me je bilo še bolj strah, ampak sem se vseeno odločila za kranjsko porodnišnico. Sem se odločila, če bo slučajno ona tam, da se bom obrnila in šla drugam. No, v porodnišnico sva prišla že popoldan in so me poslali domov. Ker so bili popadki hudi, sva se vrnila ob devetih zvečer. Preko svojih zvez sem zvedela, da je super ekipa. No in pridem tja in ona tam. Pa sploh ni bla tako grozna, je bila čist prijazna. Vse dokler nisem zahtevala ultive. Da povem, da mi jo sploh ni hotela dat. Če ne bi bilo mojega partnerja zraven, jo ne bi dobila. Vse ostalo sem že napisala pod temo kranjska porodnišnica, da se ne bom ponavljala. Očitno ima ženska resne probleme sama s sabo, saj kot taka res ni primerna za v porodno sobo. Da se naslaja ob porodnih bolečinah..nimam komentarja. Tolk slabega sem slišala od kranjske porodnišnice, pa sem še silila tja. Ne vem zakaj, saj me je vse odvračalo od nje. Dobila pa sem tudi to, kar sem se najbolj bala. Ni res, da je vseeno kje rodiš. Vem, da imajo tudi v Kranjo dobre babice, sam to vse izzveni, ko pomisliš na kakšno tako.
|