|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babica se znajde
12.2.2005 12:01:02   
Jančika_
Moja mama pelje Vasjo ob sobotah dopoldne v mesto na sprehod (če smo pošteni, se gre malo važit:)- ). In danes mi je odkrila skrivnost, kako kako opravi zraven še kakšne nakupe, ker ima v Celju večina trgovin v peš coni stopnice in nobenega dovoza za invalide.

Torej - gre do cvetličarne, pokliče ven prodajalko, ta ji mora potem prinesti ven vse sorte rož, nakar se moja mama odloči, kaj bi imela in ji zrihtajo in prinesejo ven:)-. Evo, jaz se česa takega v sto letih ne bi spomnila:bravo:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Babica se znajde
12.2.2005 12:04:21   
Urška*
Pametna babica!:bravo::bravo::)-

LP:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Babica se znajde
12.2.2005 12:04:58   
lefairyon
se znajde ta tvoja mama...ni kaj...kot pravi moj ati...v življenju moraš bit iznajdljiv...je pa dobro, da imate takšne fajn prodajalce, da tako ustrežejo...
lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Babica se znajde
12.2.2005 12:14:00   
india
Bravo babica, pa še Vasja se bo naučil praktičnosti!!!:miska::miska::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Babica se znajde
12.2.2005 12:14:07   
mehurčica
Haahahaha, faca! Jaz sem pa parkrat tako že sadje kupila. Bi mogla notri it, ampak ni prostora za voziček. Pol mi pa druge stranke nabirajo sadje in podajajo denar.:)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Babica se znajde
12.2.2005 12:22:14   
Anonimen
Bravo babica! Ampak mora biti pa gotovo zelo prijazna, tale tvoja mama, da ji prodajalke tako ustrežejo. Takim se ne morejo upreti.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Babica se znajde
12.2.2005 12:24:31   
Jančika_
Moja mama je, kako bi rekla, ukazovalno prijazna:)-. Prijazno ukazovalna:)-, nekaj takega. Prodajalka sploh nima šans (pa moj foter tudi ne, če smo pošteni:)- ).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Babica se znajde
12.2.2005 12:28:03   
Anonimen
Ha, ha, ha. Bravo babi!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Babica se znajde
12.2.2005 12:37:11   
VITA74
Taki najbolje skozi pridejo, saj prodajalka sploh nima šans ugovarjat....
Bravo babi :bravo:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Babica se znajde
12.2.2005 14:45:16   
tina.nika
:bravo::bravo::bravo: iznajdljiva babica. Si jo pa dober opisala Jančika:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Babica se znajde
12.2.2005 16:09:48   
Anonimen
Ja, je pa praktična:)-:)-

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Babica se znajde
12.2.2005 19:11:39   
puncica
:)-:)-:)-:)- ta je pa dobra Jančika:)-:)- in seveda prodajalke morajo kupcu ugodit a ne:bravo::bravo:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Babica se znajde
12.2.2005 20:49:01   
Anaelisa
Temu bi jaz rekla: "Babica s stilom!"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?