|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babica
8.11.2006 8:32:25   
Anonimen
Naša družinska prijateljica v teh dneh pričakuje svojega prvega vnuka/vnučko. Pa sedaj ne vem, ker stanuje bolj daleč, ali ji pošljemo kako čestitko. Kaj pa darilo? Sicer je tako, da njeno hči ravno ne poznamo najbolje, ampak smo zmenjeni, da ko bo pri njej, pridemo enkrat tudi otročka pogledat. Do takrat pa sem mislila, glede na to, da se bomo sigurno še kaj videli prej, da ji kupim kakšno rožo, pa pripravila sem ji škatlico z igračkami od naših otrok. Kaj mislite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Babica
8.11.2006 8:38:41   
Anonimen
Po moje ni potrebno prav nič daril,le ustne čestitke in stisk roke.
Saj bo postala samo babica,ne bo ona rodila.Darilo za novorojenčka pa izročiš mamici.Jaz nisem prav nič dobila za darilo,ko se je vnuk rodil,le čestitke.
Drugo se pa mi bi zdelo smešno,saj nisem imela nič pri tem dogodku,razen,da sem bila prisotna pri porodu.Zame je najlepše darilo prišlood moje hčere.
Pa še to,moja hči žživi z nami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 14:16:49   
Anonimen
Jz bi samo ustno čestitala. Brez daril in čestitk.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 15:48:45   
dulcinea
Kot obe prej. Čestitke babici, hčerki pa čestitke in lahko kako darilce (oz. igračke, ki si jih omenila)

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2006 21:52:01   
Pajaca
Odvisno od tega kakšne prijateljice sta. Moja mama je svojim prjatlcam ko so postale babice kupila gugalnico (za 2000 sit pri ribnčanu... bolj za foro), to za prvega vnuka. Drgač je pa kupila nekaj za dojančka. Pa ko sem jaz rodila, so tudi njeni prijatelji kupili darilo za dojenčka in ne za njo. Pa čestitke oz telegrame sem jaz dobila in ne ona.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 9:35:31   
Anonimen
Hvala punce! Bom naredila tako, ustne čestitke za babici, pripravljene igračke in darilce pa mamici osebno, ko se bomo videli.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.