Anonimen
|
Yesssss,yesssss Ja no,čakala sem vroče obdobje,da mojo žabico spravim iz plenic.Avgusta bo tri leta star,pa še v vrtec bo šel,pa se ni in ni hotel ločit od komoditete-plenic.Pa je prišlo vroče poletje idelano za odvajanje.Nekega jutra sem se odločila,da mu ne bom montirala čez dan plenico.Ajoj,kakšen jok,dve ure joka in ponavljanja,kot pokvarjena plošča:Timi oče nico,Timi oče nico!!!!!!!!!!! Ne.ne,samo ponoči Timi,podnevi se mora rita hladit,ker ji je vroče. Gatke je kar od ihte trgal iz sebe.Ampak je babi bolj trmasta in vstrajna in ni ugodila vnukovi želji.Ja ti ti babi,kako si žleht do vnuka Seveda je čez dan ušlo v halčke.Nič hudega,se jih preobleče in po tleh pobriše. Ampak vsakič sem mu lepo povedala,da naj pove,da ga lulat,da bova šla na školjko tako kot mi vsi. Drugi dan je že majn časa jokal,pa tudi parkrat mu je uspelo pravoćčasno povedat,da ga tišči in smo lulanje ujeli v školjko. Potem pa na žalost hudo zboli in tri dni v vročičnem stanju je dobil nazaj pleničko. Ko se je pozdravil smo začeli vse od začetka,le s to razliko,da ni bilo več tako hudo.In sedaj je iz dneva v dan boljše.Pove da ga kam tišči in šiba sam v koplnico,kjer si na školjko namontira svoj pokrov,pa pručko pred vecejem.Ko oopravi,seveda za seboj pospravi potegne vodo in si umije rokice. Bravo moj vnuk ampak,če babi ne bi bila tako trmasta,takih rezultatov ne bi bilo No preostane nam samo še za ponoči.To mu pa opravičim in ne bom vstrajala,zato,ker vem,da mora počakat na zrelost.
|