|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BT po zanositvi?
28.9.2005 14:34:49   
enaena
A mi lahk neki poveste: A je v nosečnosti nujno in vedno BT povišana (okoli 37 stopinj) ali to ni 100% pri vseh ženskah?
In ali ste vse, ki ste zanosile (v času delanje testa) imele povišano BT?

hvala, enaena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BT po zanositvi?
28.9.2005 15:04:06   
PBJ
Baje ni nujno, da drži pri vseh ženskah, a pri meni je držalo. Zmeraj, ko mi je temperatura padla pod 37 stopinj sem dobila M. Ko sem pa zanosila je kar ostala nad 37 stopinj.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2005 17:22:19   
lenika
A to govorite o telesni temperaturi merjeni pod pazduho?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 9:33:42   
enaena
Ne BT = bazalna temperatura - merjena zjutraj - oralno ali vaginalno.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 9:56:05   
Nataša31
Ojla!

Dan preden bi morala dobiti M (pa je nisemuser posted image ), sem si merila temperaturo, ki je bila 36.4, skratka nepovišana. Zdaj se nosečkauser posted image skoraj 5tednov, pa nimam povišane BT. Tako da...

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 12:09:48   
lana38
Nataša31!
A si si merila BT redno vsako jutro? A je bila pred to vrednostjo povišana, ali vedno tako nizka? Prosim ogdovoti, ker meni je danes zjutraj padla. M pa bi morala dobiti šele 3.10.user posted image

lana38

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 16:19:39   
Nataša31
OJla Lana!

Sem si jo merila, ampak čisto iz firbca. Je bila pa skoz 36.4. ali še manj. Tako, da mi ni nič padla ali se zvišala. Sej vem, da je težko čakat, samo ti povem, da se je najbolje neobremenjevat. Jest sem se tri mesece. Merila BT, gledala plodne dneve, noge v luft...Četrti mesec pa sem odklopila, še par dni pred M sem mislila da bo prišla. Bili so namreč vsi znaki M. Od jošk, do špikanja, tečnosti. Pa ni prišla. tako da tudi tale BT je tako tako. Upam Lana, da ti bo uspelo, držim pestke zate!
Nataša

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2005 15:03:29   
lana38
Pri meni BT kar deluje. Včeraj je padla na 36,6, danes pa na 36,5 in prišla je tudi Muser posted image . Sem zelo žalostnauser posted image . Vem pa vsaj, da je BT kar merodajna informacija. Pri prvi nosečnosti sploh nisem rabila testa delat. Ko je bila več kot 16 dni povišana, sem vedela, da sem noseča. Nataša tvoja BT pa je mogoče po O okrog 36,5. Ob O in pred njo pa Je lahko 36,0. Tako da je 36,4 pri tebi bilo povišanje.user posted image

lana38

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2005 15:17:06   
aljča
Naj vam še jaz povem mojoBT.
Sem nosečka v prvem mesecu.Iz same zvedavosti sem si dva tedna sedaj merila BT.In moram vam povedati, da mi skače in ni skoz na 37.Največkrat mi 37 ali malo čez pokaže šele zvečer,čez dan pa je nižja.Sem pa v lepem prvem mesecu in je z mojim sončkom vse v najlepšem redu.Če sem vam pomagala kaj.
Srečno.
Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2005 18:36:53   
lana38
aljča!
BT meriš ZJUTRAJ preden vstaneš. Čez dan ne velja.user posted image

lana38

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?