|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BT
8.2.2007 15:37:59   
soraja
verjetno ste že dostikrat to pisale sam žal nisem zasledila odgovora.Zanima me kje se meri BT? Meni je rekla g da v danki,zdaj pa berem,da si nekatere tudi v ustih. V naprej hvala za pomočuser posted image

naša punčkica,komaj te čakava!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BT
8.2.2007 16:12:48   
upica
V danki je najbolj natančno. Lahko meriš še v luli ali v ustih. Ampak, ko se odločiš, pa moraš zmeraj isto mesto uporabit.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 17:22:33   
stunfek
Ja, kot je rekla upica...imaš tri variante. Izbereš eno in se je potem držiš. Se pravi pod jezikom, v danki ali v vagini (po domače luliki) user posted image
Jaz sem neje prebrala, da tisti termometer za v uho ni primeren, potem sem pa videla, da je Pušenjak eni odgovoril, da je važno samo to, da kaže na eno decimalko natančno in da se lahko uporabi tudi tisti za v uho. Glede na to, da imam jaz ravno tega si merim s tem in moram reči da zaenkrat vse vrednosti kažejo super in da mi ustreza. Pozitivna stvar tega je, ker izmeri v nekaj sekundah. Zjutraj, ko se zbudim še oči ne odprem samo pošlatam z roko ob postelji, pok zadevico v uho...odčitam (zaradi firbca) in potem kasneje zapišem, saj se zadnjih 6 vrednosti ohrani v spominu. To mi je sedaj že čista avtomatika.
Iskala sem sicer pravi BT termometer, vendar nisem imela sreče, ker ga nikjer ni bilo za dobit in potem sem ostala kar na tem. Marsikdo se ne strinja, da je ta dovolj natančen ampak potem, ko je Pušenjak izjavil, da je sem potegnila črto in se odločila, da mi je to dovolj, da verjamem user posted image

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 17:59:48   
soraja
hvala obema,bom probala

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?