|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRUHANJE - pomagajte!
27.9.2005 10:30:25   
Lorena
LP vsem skupaj!

Sem v 13. tednu in zadnje dni kar intenzivno bruhamuser posted image in sicer zjutraj (žolč, kar mi je zelo zoperno ker boli in peče) ter zvečer (hrano pač, ki jo zaužijem). Najhuje je zvečer;user posted image Pred tem mi je vsaj dve uri zelo zelo slabo, tako da me slabost že po 18. zvečer priklene na posteljo! Ves čas med slabostjo me ''zima trese'' (skratka zebe). Zjutraj bruham, pol čez čas grem pa le v službo, samo to ni to...
Z bebiko je vse super user posted image (sem bila v soboto na NS), mene pa vseeno skrbi...
Na pregled k svoji G sem naročena šele 19.10., seveda je rekla, da če bo kaj nujnega naj pridem že prej,...sedaj pa ne znam ocenit, če je to dovolj nujno? user posted image
Naj še enkrat povdarim, da se mi slabost iz dneva v dan povečuje in to traja že od kakšnega 8.tedna.

Kaj naj naredim? Sem potrebna infuzije?user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRUHANJE - pomagajte!
27.9.2005 10:38:41   
lina24
Joj, si bogica. Jaz sem do zdaj samo dvakrat bruhala pa se to v tedenskem presledku. Mi je blo pa fino slabo, ampak je minilo. Zaenkrat. Ker je ta slabost obupna. Vsa hrana mi je smrdela, nobenega apetita nisem imela. Priklene te na posteljo, zebe te, mehak si,... Grozno. Pa še jesti ne paše. Zdaj si kuham ingverjev čaj, jedla sem prepečence (priznam, edino prepečenci so mi pasali, ker so skoraj brez okusa). Pojdi na med.over.net in poglej, kaj svetuje Dr. Pušenjak. Majhne obroke po večkrat na dan. Čim več tekočine,... Če izbruhaš preveč je pa dobro, da greš k Dr. Mogoče je le potrebna umetna hrana. Torej pokliči svojo g.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 10:47:04   
smeško
Slabost je pri nekaterih nosečnicah normala in čist odvisna od posameznice, kako dolgo traja.Zelo priporočljivo je, da uživaš hrano v manjših obrokih po večkrat na dan.Zjutraj je priporočljivo začeti s prepečencem in navadnim jogurtom z medom, čez dan pa sveža zelenjava, sadni sokovi rečeni z mineralno vodo, mleko, sadje(breskve in slive), ogljikovi hidrati(riž, krompir..).Sedaj pa je odvisno od tvojega telesa, kako bo to hrano sprejelo.
Slabost čez čas mine.LP user posted image

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 10:49:15   
Lorena
Vem, da vse to drži, kaj in kako jesti,... in verjemi, da se tega še kako poslužujem, ampak enostavno ne pomaga!

(odgovor članu smeško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 11:06:15   
tinkamiška
Lorena, lahko poskusiš z limonado, ali pa ingverjevim čajem, če ga boš dobila. Res pa je pomembno, da spiješ čimveč hladne vode. Upam, da te bo slabost kmalu zapustila. Če se ti bo zdelo, da zadržiš v sebi premalo hrane, pa le pokliči svojo G.

Lepo bodi in čim manj slabosti!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 13:27:37   
Nea
Hojla!

Jaz sem imela enake težave. Edino kar mi je pomagalo je bil ingverjev čaj, z veliko limone. Imel je strašno ogaben okus user posted image , ampak je ublažil mučnino.
Drugega nasveta, razen da še par tednov počakaš da mine, nimam user posted image

Nea

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 14:44:00   
lenika
Kje pa dobite ingverjev čaj?

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2005 14:54:14   
tinkamiška
Ne vem če se dobi tukaj, bi blo mogoče dobro pogledat v kaki bolj specializirani trgovini. Si ga pa lahko skuhaš kr sama po temle receptuuser posted image  

Druga možnost je tudi ta, da si skuhate ingverjev čaj: 3 žličke svežega ingverja pustite v vodi nekaj minut. Za okus dodajte limono in med.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2005 21:18:27   
PiaM
Kot bi brala mojo zgodbo, le da se je meni začelo v 7. tednu in se je začelo umirjati po 13.tednu. Pomagala sem si pa z radensko z mehurčki in sadjem (samo hruške, grozdje in nektarine) ter kakšni krekerji brez okusa. Upam, da se bo tudi pri tebi počasi končalo to stanje.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2005 7:18:26   
puncica
Pa dej poklič G. pa vpraši kaj ti je za nardit, vem kako je grozno, brez veze da neki čakaš, jaz bi kr poklicala pa vprašala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2005 15:52:17   
suky
Pač se moraš sprijaznit s tem, da gre tvoje telo skozi velike spremembe in da je to nekaj povsem normalnega...tako so meni rekli, ko sem prišla na pregled vsa skozlana. Noseča sem 19 tednov in moje bruhanje je prenehalo kakšne 14dni nazaj.Slabo mi je še vedno samo bruham ne več.PREJ PA SEM BRUHALA OD TRENUTKA, KO SEM ODPRLA OČI IN DO ZVEČER DOKLER NISEM ZASPALA. Ni mi pomagala nobena dieta, nobeni krekerji, tekočina, NIČ! Telo se je samo malo kasneje privadilo na obiskovalcauser posted image  sedaj je pa uredu. Če je zuser posted image  vse uredu pol te nima kej skrbetuser posted image
LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?