|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRITA filter
30.4.2008 20:32:29   
mojca83
Pozdravljene!

Pred 14 dnevi smo kupili Brita filter za vodo, ki naj bi jo očistil vodnega kamna, klora, svinca, peska,.... pa me zanima če ima katera izkušnje s tem, da je s to vodo (brez prekuhavanja)  user posted image   pripravlja čajek??

Hvala za odgovore pa lepe praznike!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRITA filter
30.4.2008 20:51:16   
Sunny Morning
Jaz jo vseeno še prekuham.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2008 20:53:33   
piko12
Jaz za čaj vodo zmeri segrejem, pol je pa vseeno če še malo vre. filter pa ne odstranjuje (eventuelno prisotnih) mikroorganizmov, v tem je tud poanta prekuhavanja.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2008 21:27:58   
nova sloncica
za nas je bila neprekuhana voda vredu.ampak pri 9 mes, prej ne. Voda iz filtra pa je super.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2008 8:49:58   
noe
Ta Brita je res super. Jaz sploh ne morem več pit vode iz pipe.
Jaz jo tudi  vseeno prekuham.

(odgovor članu nova sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2008 20:10:24   
jajula
jst tud za vse uporabljam vodo iz brite,tud za špagete kuhat. za čaj pa jo tud prekuham.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2008 21:46:12   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

jst tud za vse uporabljam vodo iz brite,tud za špagete kuhat. za čaj pa jo tud prekuham.

enako

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2008 22:18:12   
copatek
Mi tudi za čajček vodo prekuhamo, samo je problem, ker je voda iz Brite malce grenka in ne mara pit čaja narejenega iz te vode.user posted image  Lump mali.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2008 8:48:03   
Roberta69
Kako pa kuhate čaj z mrzlo vodo? Brita je drugače super - jaz pijem večinoma samo vodo in ko se enkrat navadiš na to oz. tudi kakšno drugo ustekleničeno vodo (samo je ta ful bolj okolju prijazna) je tista iz pipe prav ogabna. 

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2008 9:26:46   
Klarita
Naš je star 8 mesecev in sem mu že dala vodo iz Britte neprekuhano pa ni bilo  reakcije. Tako, da jo včasih še prekuham, včasih pa samo zagrejem.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2008 16:25:50   
Srčekgirll
Mi jo mamo in je superuser posted image , zaenkrat je nč ne prekuhavamo, itak pa jo sam midve s taščo pijeve, pa če kdo pride na obisk.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?