|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRIS in izvidi
18.9.2007 15:45:09   
Anonimen
Ker smo se odločili, da bi imeli še enega user posted image , sem šla pred zanositvijo še na pregled oz. dati bris, ker tri leta naj bi bilo šele v začetku leta 2008. Zdaj me pa zanima, kdaj lahko pokličem za izvide? Kdaj mislite, da zdravnica dobi nazaj izvide? Ali ve tudi pokličete?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRIS in izvidi
18.9.2007 15:48:58   
Anonimen
Če te ne obvestijo v manj kot 3 tednih, je izvid dober. Če je karkoli narobe, te nemudoma pokličejo na ponovni odvzem brisa. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 18:20:56   
Blacky30
Pri nas vedno reče, da naj pokličem čez mesec dni in mi po telefonu pove za izvid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 20:23:04   
Blejka26
jaz tud mislim,da bi te poklicali,če bi bilo kaj narobe z izvidom.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 20:52:15   
MamiBom
Edinkrat ko sem imela probleme, so me v enem tednu obvestili po pošti user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 21:30:33   
freha
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Pri nas vedno reče, da naj pokličem čez mesec dni in mi po telefonu pove za izvid.

pri nas je isto!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 23:41:48   
Anonimen
Pri nas moraš tudi sam poklicat.

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 0:28:49   
lindy
IZVIRNO SPOROČILO: na_go

Če te ne obvestijo v manj kot 3 tednih, je izvid dober. Če je karkoli narobe, te nemudoma pokličejo na ponovni odvzem brisa. 

Pri nas je tud tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 8:50:51   
tincy82
tudi pri nas je v navadi, da te nekje v roku enega meseca obvestijo, če kaj ni v redu, da prideš na ponovni odvzem, če je pa vse ok, pa nič ne kličejo.
je pa bilo tudi pri meni podobno, kot pri tebi Anonimna in sicer sem ginekologinji, ko sem šla na pregled povedala, da bova počasi začela delati na user posted image . ko mi je vzela bris je rekla naj pokličem čez mesec in pol do dva (bilo je ravno poleti) ter naj vprašam če je izvid ok, in če je - je rekla da ni nobenih ovir in lahko začneva. vendar to je bilo bolj izjemoma, da smo bile prepričane, da je vse v redu, da nebi naprimer jaz že zanosila in bi se nato pokazalo, da ni bris v redu. mi je pa bilo mal bedno ko sem klicala in čist lepo vljudno vprašala za izvide in mi je sestra rekla, da oni sami obveščajo če je kaj narobe, da ni treba klicat. ko sem ji razložila da sva  se z ginekologinjo pač tako dogovorile, pa je blo vse ok.
LP in da bi kmalu zagledala user posted image user posted image !!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2007 8:09:37   
Neža7
Jaz bi poklicala v roku 3-4 tednov.
Se spominjam, ker sem prišla ponovno čez eno leto,ker sem na pregledu imela malo vnetje in sem videla eno leto kasnej, ko sem čakala, da me G pokliče v sobo za ponovni pregled in bris sem videla v kartoteki, da so napisali, da bi morala prideti čez 6mes in ne čez 1 leto.
Da res moreš sama poskrabet.

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2007 8:20:23   
Neža7
A ja! Jutri grem pa jaz na bris, ker tudi z možem hočeva ponovno poskusiti user posted image , ker sem imela ss 28.6.2007 v 19 tednov, vendar bom morala sama plačati, ker bi morala hoditi na vsake 3lete. Res nisem hotila zanosit preden dobim rezultat, da je bris ok. Ko sem zanosila FEB 2007 mi niso vzeli bris, ker sem imela bris FEB 2008 in je bilo ok. Sedaj sem izvedla, da je prišlo do ss, ker sem dobila vnetje. 

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?