|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRCE V 23. TEDNU
10.10.2006 11:57:26   
E.C.
LP!
MAL SEM ZASKRBLJENA, KER DANES ŠE NI BILO NOBENE BRCIKE...PONAVADI NAŠ MALI JE NOČNI PTIČ - BRCA OKOLI 2 ZJUTRAJ IN ŠE NAPREJ- KO GREM NA WC...IN ZVEČER KO GREM SPAT...
VČERAJ ZVEČER JE MALO ZABRCAL...DANES PA NIČ...MALO GA SKUŠAM ZBUDIT - KO POTRKAM NA TREBUŠČEK...
SICER PA NE VEM, KOLIKO MORAJO BIT NORMALNO AKTIVNI V TEM TEDNU...
10 BRC NA DAN AL KAKO?!?
G. MI NI NIČ OPOZORILA, DA MORAM KAJ PREŠTEVAT OZ. OPAZOVAT...user posted image

HVALA!user posted image

P.S. PA ŠE NEKAJ - KOLIKO SE POGOVARJATE S TAMALIM...JAZ KR NE MOREM!user posted image
MAL MU POJEM - OD ČASA DO ČASA...IN TO JE VSE KAR Z NJIM KOMUNICIRAM...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRCE V 23. TEDNU
10.10.2006 12:04:37   
Bonnie_RR
V 23. tednu ima otrok še zelo veliko prostora v trebuhu, zato se lahko otrok giblje, pa ti tega niti ne čutiš.
Brez panike, nič ni narobe. Vseeno bodi pozorna, ne se pa preveč obremenjevat s tem.
Štetje brc pride na vrsto bolj proti koncu nosečnosti.

Pogovarjanje... Jaz sem zelo veliko božala trebušček, pogovarjala pa se nisem veliko. Odvisno od vsake posameznice...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu E.C.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 12:28:32   
Alisa
tko kot ti je napisala bonnie v tem tednu ima še veliko protora, počakaj da prideš tja do 28 pol boš pa prosila naj bo malo bolj neženuser posted image .
Jaz sem včasih pela, potem pa sem zvečer brala pravljico in ko sem končala je začel prav na veliko brcat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 14:01:20   
petraz
Sedaj sem v 24. tednu in ti povem, da je naš dojenček zvečer bolj živahen kot čez dan. Tudi naš se danes nič kaj ne premika, bo pa zato toliko bolj aktiven zvečer. Sedaj je obdobje, ko so dojenčki bolj mirni v naših trebuščkih, tako da se ne sekiraj preveč.  Če pa se do jutri ne bo nič premikal, pa raje obišči G. user posted image

(odgovor članu E.C.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 14:48:18   
Anonimen
Glede brc so te punce že lepo pomirile. Kar se pa tiče pogovarjanja, se pa jaz nisem ne v prvo, ne v drugo nič pogovarjala z njima, niti jima brala, niti vrtela glasbe ipd. Mislim, da dojenčku na milijon drugih načinov kažeš, kako čutiš do njega. Če ti ob misli nanj postane toplo, če sanjariš o njem, če se ga veseliš, potem on brez skrbi zelo dobro to čuti in prejema od tebe pozitivne vibracije. Kaj pa misliš, da mu pomaga, če bi ga dvakrat na dan vprašala: Živjo, kako si kaj?

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 15:00:37   
E.C.
HVALA ZA ODGOVORE!
MAL ME JE MED KOSILOM POŽGEČKAL...user posted image
TAKO, DA MI JE BOLJE...user posted image
SICER PA ČE JE PO MENI - JE BOLJ ZASPANE SORTE!!!user posted image

LEP DAN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?