|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRCE
12.12.2005 13:32:10   
svizc
pozdravljene punce že dolgo me ni bilo na tem forumu vendar sem vas redno sremljala.sedaj sem v dvajsetem tednu in otroka sem par dni nazaj čutila kako je malo migetalo in tak občutek kot da bi mela not mehurčke oreng brc pa še ni blo sedaj pa dva dni spet nič ne čutim konkretno. strah me je če je kaj narobe, ali se kateri podobno dogaja  ker mislim da sedaj bi pa že moralo kaj brcati konkretno upam da mi bo katera odgovorila saj me je že kar amlo strahuser posted image user posted image
pa pozdravček vsemuser posted image user posted image
mamicauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRCE
12.12.2005 13:36:46   
pancek
Pozdravljena,

ne sekiraj se! Jaz sem tudi v 20 tednu in kaka dva tedna občasno čutim rahlo brotanje v trebuhu. Včasih čutim večkrat na dan, včasih pa kar 2-3  dni zapored nič, zato sem danes kar ginekologu rekla, da me sekira .... pa me je pomiril, da je to čisto subjektivno! Važno, da se sicer počutiš OK, nimaš kakega čudnega izcedka ipd...

LP

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 13:44:03   
natalia
zdravo,

po mojem ima zdaj še user posted image  kar precej prostora v maternici in ga ne čutiš preveč pogosto, ko pa otroček raste ima vedno manj prostora in so brce kar konkretne. nič se ne sekiraj, mislim, da je vse v redu, če le nimaš kakšnega čudnega izcedka ali bolečin.

lep dan!

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 13:47:50   
sazi
V naslednjih nekaj tednih se bo intenzivnost brc precej spreminjeala - bodo malo močnejše, potem pa otroka spet skoraj ne boš čutila in te bo spet skrbelo. Pa je to čisto normalno. Velikost otroka in količina plodovnice se ne povečujeta enakomerno, zato ga enkrat čutiš bolj, drugič manj. Naj te ne skrbi.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 15:44:32   
Eviii
ja, kot sta ti že natalia in sazi povedali, ne se sikirat. včasih se zgodi, da user posted image  tudi par dni ne čutiš, pol pa postanejo brcike že prave brce, pa se spet umiri. glej tudi tako: tudi mi nismo vsak dan aktivni. če kak dan porabimo kar precej energije, je nam ostane manj za naslednji dan. isto velja za user posted image ... ti se kr čimmanj sikiraj, ki to tudi vpliva na user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 18:26:02   
AishaM
Tako kot je že sazi zapisala, se velikost ploda in plodovnice ne povečujeta sorazmerno. V tem obdobju se bolj povečuje plodovnica in ima dete več prostora. Zato ga morda ne čutiš. Tudi sama sem se soočala s tem dvomom, pa mi je ginekologinja razložila.
Morda ti bo kljub temu uspelo začutiti plod, če se zvečer, preden zaspiš, vležeš na hrbet, nekajkrat globoko vdihneš, skratka se sprostiš. In malce počakaš. Pa če tudi ga ne boš začutila, ne bo nič narobeuser posted image

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 21:03:09   
Mari71
Zivjo,

meni se povsem enako dogaja kot tebi (19t3d) in 2 dni nazaj sem bila enako zaskrbljena kot ti, pa danes spet zgecka in vse stima. So me pa tudi punce pomirile s to razlago. Vse dobro vsaki user posted image posebej!

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2005 21:52:39   
Anonimen
Ne skrbi, jaz sem šele v 22. ali 23. tednu bila prepričana, da dejansko čutim premikanje otročka. Sigurno ni nič narobe.

(odgovor članu Mari71)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2005 1:05:18   
KODA
Konkretne brce so se pri meni začele šele okoli 25 tedna.Prej jih pa nisem čutila redno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2005 12:41:03   
lina24
Hojla. Tud jst sem v 20 t. Pa te male brcike čutim od 18. t. Sprva nisem vedla, da je to to. Jo začutiš parkrat na dan. No, zdej v 20 t. pa čutim čez cel dan. Najbolš je pa zvečer pred tv, ko položim dlan na trebuh. Zdej jih že moj lubi čuti. Danes sem bla ravno na morfologiji, tamauči ful miga. In stopalca ma dolga, hudooo, 3 cm. Bila v Črnučah pri Miheličevi. Super Dr. je. In kasetko mi je posnela. Skoraj pol urce.  Fino je, ko čutiš in vidiš, da je tvoj bejbi o.k.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2005 23:03:34   
giga
Jaz sem prve metuljčke začutila v 18. mesecu, vendar velja "pravilo, da v prvi nosečnosti jih zaćutiš nekje okrog 22. tedna. No, po teh ta prvih metuljkih ni bilo skoraj cel teden nič!!! Vsa panična sem klicala ginekologa in je rekel, da je to normalno po prvih metuljčkih, po ta pravih brcicah pa naj pokličem, če jih kak dan ne bo. Ker me ni to prav nič pomirilo, me je sprejel na pregled, ker bi s tako hudim stresom lahko škodovala bebiki. Če si preveč živčna, pokliči ginekologa, ti bo z veseljem pomagal.
Uživaj v brcicah!!!

Carpe diem!

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?