Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BRAČ Waterman supetrus resort 28.6.2013 15:41:42
|
|
|
|
S*
|
Mi smo bili lani. Hrana dobra, plaža je super in hrana je tudi odlična. mene jo motilo samo to, da smo bili daleč od jedilnice in da je bila kar velika gužva pri obrokih, drugače pa je vse super.
|
|
|
|
RE: BRAČ Waterman supetrus resort 5.7.2013 16:54:56
|
|
|
|
nova_tukaj
|
Bili lani, rezervirala ponovno letos, ker smo bili navdušeni 100%, Bivali smo v v hotelu Kaktus, plaža blizu, bazen pod hotelom, otroški bazen malo oddaljen. Hrana odlična in za vse okuse - slabost je ta, da je je toliko, da smo se zredili :). Zvečer animacija za otroke (naša 3 letnica je uživala v plesu). Mesto blizu, lepo je vse urejeno za vozičke. Skratka jaz zelo priporočam
|
|
|
|
RE: BRAČ Waterman supetrus resort 28.5.2014 10:47:58
|
|
|
|
Sanja1234
|
okolica je super, razgiban kompleks, animacija pestra, namestitev v paviljonih pa mi ni bila všeč, majne sobe če imaš otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?